torstai 13. helmikuuta 2014

Ostoksia ja arvontavoitto

Eilen saapui ne lakat joista puhuin toisessa postauksessani :) Nämä on kyllä niin ihania, varsinkin tuo Pelican Gray! Vielä pitäisi ebaysta tulla kahdeksan pakettia, ei kuitenkaan enää kynsilakkoja, vaan koristeita ;) Onhan se mukavaa kun joka päivä tulee postissa jotain kivaa ja pääsee repimään paketteja auki. :D 

That's Shore Bright, Pelican Gray, Budding Romance

That's shore bright muuttui valitettavasti kuivuessaan mataksi, njääh.. :( Hakusessa olisi edelleen joku ihana vaalean lila lakka.
Voitin myös Kahden tytön kynnet-blogista palkinnon, 2 koristelulakkaa ja tarra-arkin :)


Selailin aikani kuluksi fb kynsikoristekirpparia ja siellä oli myynnissä tämä paketti. En vain voinut olla ostamatta.. :D

Essie - Magnifico, Catherine Arley - 670, GR - Jolly Jewels 114, Isadora - Sultan Palace ja Cïate mikrohelmet

Kaikki oli oikein mieluisia. Noita mikrohelmiä tuskin tulee käytettyä kun mulla on niitä monta purkkia erivärisinä, ja nekin vielä ihan koskemattomina.. Mulla on pieni kasa kynsilakkoja joita en käytä ollenkaan ja haluaisin päästä niistä eroon. En kuiteskaan jaksa niitä alkaa myymään, joten jossain vaiheessa siis saattaa tulla pieni arvonta. Mielummin mä ne lakat jollekkin annan kun että heittäisin hyviä lakkoja roskiin :)
Illalla pitäisi vielä tehdä huomiselle ne ystävänpäiväkynnet, mitähän sitä keksisi.. Jospa ei ainakaan mitään pinkkiglitter övereitä ;)


2 kommenttia: