maanantai 10. helmikuuta 2014

Velvet powder

Noniin, pikainen postaus ennen nukkumaan menoa. Olin koko päivän yksissä juhlissa ja nyt on ihan veto pois. Tein eilen illalla nämä lakkaukset, mutta koska mulla ei ole vielä lightboxia, niin napsin kuvat tänä aamuna parvekkeella.
Tilasin joskus aikoja sitten Born Pretty Storesta pinkkiä samettipulveria. Odotin tuota purkkia aika kauan, mutta kun se vihdoin mulle saapui, niin en edes jaksanut alkaa kokeilla vaan se sitten unohtui tuonne koristelulaatikkoon. No eilen halusin sitten jotain erilaista, joten nappasin tuon purnukan käsiini ja rupesin miettimään ideoita. Aika simppelit noista tuli, mutta miellyttää ainakin omaa silmää :)





Laitoin kaksi kerrosta Rimmelin Nail Nurse aluslakkaa. Nimettömään lakkasin yhden kerroksen China glazen Heart of the matter-lakkaa. Tykkään niin paljon tuon lakan koostumuksesta ja levittyvyydestä. Ei jää juurikaan kaljuja kohtia ja peittää yhdellä kerroksella. Laitoin silti kaksi kerrosta. Päälle pikakuivattajaa ja siihen heti samettipulveria.
Muissa kynsissä yksi kerros Liquid Leatheria. Viivat tehty vapaalla kädellä Heart of the matter:illa jonka päälle samettipulveria. Nopeat ja yksinkertaisen kynnet!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti