keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Luvallisesti apinoitua

Miracle's Nails -blogissa oli hetki sitten arvonta, johon sai kerättyä itselleen lisäarpoja kopioimalla kauneimmat lakkaukset, jotka Miraclen blogista löytyy. En jaksanut selata koko blogia läpi, joten valitsin vain ensimmäiset mielenkiintoisimmat lakkaukset. Päädyin näihin Miran viime kesän miittilakkauksiin, jotka oli liukuväreineen ja leimoineen niin kauniit. Ja ihan sattumalta multa löytyi kaikki samat lakat ja leimauslaatta kuin alkuperäisissä lakkauksissa on käytetty. Paitsi että China Glazen Snow puuttuu kokoelmistani, mutta onneksi noita valkoisia lakkoja löytyy monelta merkiltä.


Lakkasin kynsille ensin kaksi kerrosta Ginan valkoista, jonka jälkeen levitin kynsinauhojen suojaksi Color4Nailsin Crystalline Nail Veil'iä, josta varmaan kaikki ovat kuulleet. Näitä lateksisuojia kyllä näkyy olevan markkinoilla useampia, mutta mä päädyin kokeilemaan ensimmäisenä tätä. Ja joo, onhan tämä mömmö ihan ehdottomasti kaikkien omistettava! Vaikka tälle pienelle kahdeksan millin pullolle tuli hintaa 10 dollaria posteineen, niin ei se niin paha hinta ole, harvemmin tätä kuitenkin tulee käytettyä, ellen nyt ihan innostu tästä suuren sotkun helposta siistimisestä.


Liukuväri on tehty tuttuun tapaan lakkaamalla kostealle meikkisienelle lakkoja vierekkäin. Kolmen töpöttelykierroksen jälkeen sain haluamani tuloksen. Vihreä lakka on Essencen Everybody Salsa ja vaaleanpunainen on samaisen merkin I <3 Brasil. Leimat on Pueenin kukkakuviolaatasta Pueen-72.


Näiden lakkausten jälkeen en oo saanut oikein mitään aikaiseksi kynsille asti. Jospa tää tästä.. :)

18 kommenttia:

 1. Oi että nämä on ihanat <3 tuo Pueenin kuvio on yksi mun lemppareita :)

  VastaaPoista
 2. Hyvin onnistunut apinointi, pirtsakan kesäinen! :)

  VastaaPoista
 3. Upea liukuvärjäys ja ihanat leimaukset! Todella kaunis kokonaisuus :).

  VastaaPoista
 4. Siun leopardikynnet oli uusimmassa (may/june) Nail It! -lehdessä :) nauratti ihan itteeni ku huomasin, alan tunnistaa bloggaajien kynsiä :D
  T. Hahanna

  VastaaPoista