maanantai 4. toukokuuta 2015

Vappukynnet!

Pikaisesti postaan nämä lakkaukset, jotka mulla oli vappuna kynsillä. :) 

Mä en ole  kerennyt vielä kokeilla water spotted- tyyliä, jossa siis tiputellaan veteen lakkatippoja ja sitten suihkautetaan päälle desinfiointi ainetta tai hiuslakkaa tms. Lakkasin ensin keskisormeen ja nimettömään kaksi kerrosta valkoista lakkaa, jonka jälkeen lähdin tekemään reikiä vesikuppiin. Keltainen on OPIn I Just Can't Cope-acabana, jota on myös pikkurillissä kaksi kerrosta. Sininen on samaisen merkin I Can't Find My Czechbook, jota on etusormessa ja peukussa kaksi kerrosta.


En onnistunut tässä tekniikassa ihan niin hyvin kuin olisin toivonut, koska en saanut kunnollisia reikiä aikaiseksi. Ihan kivat näistä lakkauksista tuli ja sopivat oikein hyvin vappuun. :)


Mitenkäs siellä juhlittiin vappua? :)

12 kommenttia:

 1. Vaikkakaan ei mennyt niin kuin waterspottedit yleensä, musta näistä tuli vähintään yhtä hyvännäköiset näin :) jospa uskaltaisin itekin kokeilla tätä tekniikkaa vihdoin

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit! Sopii hyvin yhteen eikä tuu heti ruotsifiilistä :) täytyykin muistaa kokeilla joku keeta tätä tekniikkaa. Edellisestä ja ekasta kerrasta on kulunut jo yli puolo vuotta. mun vappu meni todella rauhallisesti mikä ei haittaa yhtään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! :)
   No nyt mulle tuli heti ruotsifiilis... :D Tää on kyllä helppo ja nopea tekniikka, jos vaan saa reikiä lakkoihin. :)
   Mekin vietettiin vappu ihan rauhallisissa merkeissä!

   Poista
 3. Tää on hauska ja helppo tekniikka jonka jopa minäkin osaan, jee! Nätit vappukynnet!

  VastaaPoista
 4. Tosi hienot vappukynnet! Ja vaikka väreistä voisikin tulla mieleen Ruotsi niin ei sitten kuitenkaan tule, mikä on erinomainen juttu (vaikka ei Ruotsissa mitään vikaa olekaan). Itse asiassa nää värit sopii kovasti yhteen, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Tintti! :) Mulle tuli heti ruatti fiilinki, kun heidi tohon ylemmäs kommentoi! :D

   Poista