keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Pirteää menoa!

Mä menin ja tilasin Cesarsshopista itselleni yhden uuden China Glazen neonlakan, sekä pari muuta ihanuutta, joista lisää vähän myöhemmin. Neonpinkit houkuttelee lähes tulkoon aina, jos sellaiseen törmään. Electric Nights- kokoelman Glow With The Flow, on ihan älyttömän nätti ja hyvin käyttäytyvä. Tosin tämä ei ole sävynä ihan uniikeimmista päästä, mutta mulla ei ainakaan ole tälle dupea omassa lakkalaatikossani. :) 



GWTF:ta on kynsillä kolme helppoa ja nopeaa kerrosta. Ehdin jo alussa säikähtämään, että peittääkö tämä koskaan, mutta onneksi kolmas kerros peitti! :D

Pinkille halusin kaveriksi pilkkuja, koska niitähän tulee harvinaisen harvoin tehtyä, vaikka kovin helppoja koristeita ovatkin. Nimettömään ja peukkuun kiinnitin Inkki Pinkiltä saamiani kukkatarroja. Tarrat oli todella ohuita ja sainkin yli puolet arkin kukista rikottua, vaikka yritin olla todella varovainen. Onneksi kuitenkin neljään kynteen riitti saman verran tarroja. Päälle laitoin kaksi kerrosta pikakuivattajaa, mutta vieläkin jäi tarrat vähän koholle. Mutta eipä se loppupeleissä haitannut ollenkaan. :)


Onko kukaan vielä hamstrannut näitä China Glazen uutuuksia itselleen? :)

23 kommenttia:

  1. China Glazen uutuuslakat ovat jääneet ainakin vielä toistaiseksi hankkimatta. Tämä pinkki lakka on kyllä tosi suloinen! Pilkut ja tarrat ovat juuri sopivat koristeet tälle lakalle. Oikein kivat kynnet :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ajattelin, etten näitä tarvitse mutta mun on pakko hankkia muutama lisää. :)
      Kiitos paljon, Tintti! :)

      Poista
  2. Ihan oikea, upea neonpinkki kesäksi <3

    VastaaPoista
  3. Multa löytyy melkein koko kokoelma :D Innostuin pikkasen! Toi voisi peittää 1-2 kerroksella jos alle laittaisi valkoisen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Fani! :D <3 Mäkin tilasin vielä kaksi lakkaa, nyt tuli fiilis että pakko saada lisää! :D
      Mä en nykyään enää swatchaa näitä lakkoja tikuille, mutta toi valkoinen näiden lakkojen alla kuulostaa hyvältä! Ehkä ne kirkastuu vielä enemmän. :)

      Poista
  4. Ai, että mitkä vappukynnet! Ü nyt tekis mieli laittaa pilkkuja kynsillw itsekin. Ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! :) Nää olis kyllä ollu hyvät vappukynnet, tosin eivät ole enää kynsillä. :D

      Poista
  5. Ihanat kynnet! Ihana tuo lakkaki! Vitsit osaat tehä täyellisiä pilkkuja! <3 Aattelin et nuo ois ollu leimat ku on nii täydellisesti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huuuh! Kiitos tästä positiivisesta kommentista! :) Pilkut kyllä onnistui ihan hyvin, mä pyyhin pikkutikun joka toisen pilkun jälkeen. :D

      Poista
  6. Mä ostin tästä kokoelmasta neonpunaisen Red-y To Raven ja se on aiva huippulaatua, peitti melkein yhdellä kerroksella! Tähän mennessä laadultaan paras kokeilemani neonlakka :) Hienot tasaiset pilkutukset olet tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin oli pakko tilata tuo lakka! :D Jospa pelittäis mulla samalla tavalla. :) Kiitokset Maiju!

      Poista
  7. Onpa ihana ja pirteä lakkaus! Tykkään! <3

    VastaaPoista
  8. Oijoi kuinka ihana lakkaus! Ja tuo lakka on kyllä aivan upea <3

    VastaaPoista
  9. Ihanat kynnet, kauniin hattaranpinkki tuo Chinan väri!

    Mä oon skipannut tän vuoden Chinan lakat tyystin, oon tullut ehkä vähän "pelokkaaksi" koostumuksen suhteen, vaikka lakkojen värit houkuttelisivatkin...

    VastaaPoista