maanantai 6. huhtikuuta 2015

Ablecs15 - My Most Used Polish

Huh! Edellisestä postauksesta on kulunut reilu kaksi viikkoa. Mä oon ollut todella huonovointinen, väsynyt ja stressaantunut ihan joka asiasta, etten ole pahemmin edes jaksanut lakkailla kynsiäni, saatika sitten miettiä koko blogia. Tässä on ollut vähän kaikenlaista puuhaa ja asioiden järjestelyä, kuten esimerkiksi äidin ja isän häät, sekä koulu- ja työpaikkahaastattelut, joita oon stressannut niin paljon, että järki on meinannut mennä. 

Kaiken kukkuraksi olen jatkuvasti sairaana, eikä mitään järkevää selitystä löydy. Voitte siis varmaan kuvitella miten poikki mä olen. Bloggailu ei luultavasti tule jatkumaan entisellään, mutta pyrin aina postaamaan lakkauksia ajan ja jaksamisen puitteissa. :)

Nämä ablecs15 lakkaukset piti julkaista jo viimeviikolla, mutta kuvien muokkaaminen vaan venyi. Tässä kuitenkin minun käytetyin lakkani; Essien Sand Tropez. Lakkaa on kynsillä kaksi helppoa kerrosta. Pinkki lakka on OPIn Pinking Of You, josta on jäljellä enää muutama tippa pullon pohjalla, että sekin on pakko katsoa käytetyimmäksi lakaksi. POY pääsi koristamaan kynsiä ohuina viivoina.



Nämä tribaali-kuvioita esittävät lakkaukset olen tehnyt Born Pretty Storelta saamastani mustalla kynsienkoristelukynällä. Joku saattaa muistaa ne rusetti-pilkkukynnet, jotka tein valkoisella koristelukynällä. Tämä musta on täysin samanlainen kuin valkoinen sisarensa. Tätä piti vain pumpata ja heilutella enemmän kuin valkoista. Kynä toimi loistavasti, ja sain kuviot kynsille suhteellisen tarkasti, vaikka osasta tulikin aika vinoja. :D Pakko kyllä suositella näitä kyniä kaikille, ainakin kokeiltavaksi! Hintaa tällä kynällä on 5,99 dollaria ja näitä löytyy monessa eri värissä. Pakko kuitenkin vinkata, että ebaysta ostettuna nämä samaiset kynät maksavat reilun euron kappale.


Mitäs teille kuuluu? :)


Käyttämällä koodia SKPX31, saatte 10% alennuksen Born Pretty Storeen! :)

13 kommenttia:

  1. Kivat värit näissä, tussilla tai millään muullakaan vempeleellä maalaamalla en sais mitään viivoja kynsilleni muuta kuin söheröä. Koitahan keräillä voimia ja tuut sitte takaisin jos siltä tuntuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) kyllähän tämä aika paljon tarkkaavaisuutta vaatii! :D

      Poista
  2. Oi miten ihanat lakkaukset <3 Ja ihanaa kuulla susta pitkästä aikaa :) Tosi inhottava juttu tuo sairastelu, jolle ei syytä löydy :( Toivottavasti asia ratkeaa pian! Ja hei, postaile ihan siihen tahtiin miltä itsestä tuntuu, kyllä me täällä odotella jaksetaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Nena Sofia, mukava kuulla! :) <3
      Onneksi löytyy julkaisemattomia lakkauksia, niin ei jää blogi ihan tyhjänpäälle. :)

      Poista
  3. Voimia sulle ja jokainen bloggaa omaan tahtiinsa.Ymmärrän oikein hyvin ettei aina ehdi postailla
    Kuuluu ihan hyvää vielä kun nuo ilmat lämpenisi =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos eekku! :) <3
      Kiva kuulla! Kyllä ne piakkoin varmasti lämpeää! :)

      Poista
  4. Voimia sulle stressaavaan elämäntilanteeseen ja pikaista tervehtymistä! Lisästressiä blogijutuista ei kannata ottaa.

    Ja jos kynsistä puhutaan, niin värit on kohdallaan ja koristelut näyttävät tosi hienoilta :)!

    VastaaPoista
  5. Suhteellisen hyvää kuuluu tänne mulle. Julmettu stressikausi oli täälläkin koko alkuvuoden, mutta tällä hetkellä vointi on hyvä. Toivottavasti säki saat asiat pian järjestykseen ja terveyden kuntoon! Kyllä me lukijat täällä odotellaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että :/ Onneksi sulle kuuluu hyvää, niin kiva kuulla teistä muistakin jotain, kun myös blogilistan lukeminen on jäänyt kokonaan. :#
      Jospa piakkoin päästään ruotuun! :)

      Poista
    2. Voi että :/ Onneksi sulle kuuluu hyvää, niin kiva kuulla teistä muistakin jotain, kun myös blogilistan lukeminen on jäänyt kokonaan. :#
      Jospa piakkoin päästään ruotuun! :)

      Poista
  6. Nätit kynnet, tykkään. :)

    Tsemppiä kovasti, toivottavasti löytyy joku selitys sairastelulle.

    VastaaPoista