sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kiusankappaleet

Julkaistaanpa nämä hirviökynnet nyt alta pois, ennenkuin alkaa enempää ketuttaa.. :D

Sain siis nämäkin kokokynnen decalit Born Pretty Storelta testiin. Nämä decalit löytyvät kynsikoriste- osiosta ja maksavat 1,99 dollaria.


Mulla oli kiire nukkumaan, ja ajattelin laittaa kynsille jotain nopeaa. No ei taas mennyt niinkuin piti. En lakannut decalien alle muuta kuin aluslakan. Leikkasin ensin decaleista oikean kokoiset palat ja laitoin ne hetkeksi veteen irtautumaan. Kynsille laitto sujui suhteellisen mukavasti, paitsi etteivät nämä millään tahtoneet jämähtää paikoilleen. Yritin vaikka mitä, kunnes lakkasin vain päällyslakan näiden päälle ja putsasin kynsinauhat. Kynnen tyvestä nämä vetäytyivät oikein kauniisti. Joistakin kynsistä decalit repeytyivät niin pahasti, että piti vihreällä lakalla tuputella sinne tänne, että lopputulos olisi ollut edes vähän siedettävämmän näköinen. Olisi varmaan ollut viisainta lakata alle värillinen lakka, mutta minkäpä sitä itselleen mahtaa.


Muuta sanottavaa näistä decaleista en löydä, mutta tällaisia hirviöitä en enää itselleni halua. :D 


Käyttämällä koodia SKPX31, saatte 10% alennuksen Born Pretty Storeen! :)

5 kommenttia:

 1. Harmi ettei toimineet,ois muuten olleet kivat =)

  VastaaPoista
 2. Mulla oli reilu vuosi sitten koko kynnen kuvien kanssa sellainen tappelu, että melkein itkin. Ne oli kans BPS:lta saatu kokeiluun ja en sen kokemuksen perusteella voinut kenellekään suositella.... :D
  Nää ois kyl ollu nätit, mutta jos on hankalat, niin ei sen väärti.

  VastaaPoista
 3. Voi höh kun olivatkin tuommoiset hirvitykset :/ No, hyvä ainakin tietää!

  VastaaPoista
 4. Harmi, kun noi ei totellut! :( Olis muuten ollu niin nätit.

  VastaaPoista