lauantai 11. huhtikuuta 2015

Flower Smoothie

Minä päätin vaihtaa kynsieni muotoa ja palata ns. turvallisiin talttoihin. Mantelikynsien muotoon viilaaminen ei enää houkutellut ja kaipasin muutenkin piristävää muutosta. En onnistu pitämään kynsiäni kasassa yrittämisestä huolimatta, mutta nämä saa luottaa.

Seuraavat lakkaukset ovat kolmen viikon takaiset, mutta vieläkin hymyillyttää näitä katsellessa. Niin kevättä täynnä! :) Kynsillä on siis kolme kerrosta Dance Legendin Kiwi Smoothie lakkaa, joka on vaaleanvihreä jelly täynnä upeita kultaisia ja vihreitä glittereitä. Vaikka tämä lakka ei kunnolla edes peittänyt, niin ihastuin tähän silti - ehkä söpöin glitterlakka, jonka omistan.
Meinasin jättää lakan koristeluitta, mutta yön yli nukuttuani, päätin leimata päälle kukkakuvioita BP-42 laatasta, jonka olen saanut esiteltäväksi Born Pretty Storelta. Laatta toimii yhtä hyvin kuin kaikki muutkin BPn laatat, joten en voi muutakuin suositella! Hintaa tällä leimauslaatalla on 2,99 dollaria, mutta näitähän on aika ajoin alessa. :)Kukkien keskelle lisäsin vielä kultaisia glittereitä Dollish Polishin Drooling Over Your Polish lakasta.


Muistakaas, että käyttämällä koodia SKPX31 asioidessanni Born Pretty Storella, saatte 10% alennuksen tilauksestanne!


Mä sain muuten tällä viikolla tiedon, että pääsen syksyllä opiskelemaan sosiaali- ja terveysalaa aikuispuolelle! Tämä kyllä piristi mielialaa niin paljon, ettei ole tosikaan. <3

Miltäs näyttää Kiwi Smoothie kukkasineen? :)

16 kommenttia:

 1. Näyttää herkulta! Onnea opiskelupaikasta :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään kynsien uudesta lookista, Kiwi Smoothiesta ja lakkaus on muutoinkin tosi onnistunut :). Ihanat!

  VastaaPoista
 3. Jännät kynnet... ihan ensi hetken katselin että tykkäänkö vai en, mutta tykkäänpä kuitenkin. Pelkkä glitter-lakka on pohjaväriltään vähän sellainen "likainen maito", mutta puhtaan valkoisella leimatut kukkakuviot pelastaa koko homman ja vaikutelma jää raikkaan puolelle. Sellainen kesäinen voikukkaniitty! Eli oot onnistunut. :)

  VastaaPoista
 4. Ja onnisttelut opiskelupaikan saamisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! :D No onneksi tykkäät, oli nää itellekki aika mieleiset! :)
   Kiitoksia E-S! :)

   Poista
 5. Ooh, paljon onnea opiskelupaikasta! :) Kynnet on muuten huippuihanat, tämmöiset keväisen rauhalliset, tykkään! Jotenkin tosi suloinen tuo glitter kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentista ! :) Tää lakka on kyllä huippu, hitusen peittävämpi sais kyllä olla! :D

   Poista
 6. Ihanan pirteät! Näitä kyllä varmasti jaksaakin katsella. :)

  VastaaPoista