torstai 23. huhtikuuta 2015

Ranskalainen manikyyri ja kimaltelevia strasseja

Sain taas Inkki Pinkiltä muutaman testituotteen, joista kerkesin jo yhden tarra-arkin hävittämään, hyvä minä..! Luultavasti tyttö on sen jonnekin roudannut ja liimannut ne tarrat piiloon.. :D  Onneksi kuitenkin ehdin testailla näitä kahta muuta tuotetta ennen tarrojen häviämistä.

Monissa blogeissa on alkanut näkymään tavallista ranskalaista manikyyriä, ja rupesin siinä sitten itse miettimään, etten ole ainakaan vuoteen tehnyt sellaista. Ranskalainen manikyyri on klassisen kaunis ja näyttävä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Enhän mä edes muistanut miten kauniilta ranskis näyttää, kaikessa yksinkertaisuudessaan!


Sain Livboxista juuri sopivasti minikokoisen Essien Sugar Daddyn, joka on ainakin näin ensituntumalta ihan paras lakka ranskiksen pohjalle! Kahdella kerroksella sai tosi luonnollisen näköisen tuloksen. Keltaisuuskin peittyi lähes kokonaan lakan alle. Oli muuten mukavaa saada boxista ensimmäinen kynsilakka, niitä mä olen jo vähän toivonutkin. :) Kärkiin lakkasin muuten kaksi kerrosta Ginan valkoista.Inkki Pinkiltä sain siis testiin strassipurkin ja valkoisen strassikynän. Strassit saapuivat pienessä purkissa, jossa oli sekaisin monenvärisiä ja kokoisia timantteja. Strassikyniä multa löytyi jo ennestään, mutta koska ne eivät ole olleet laadultaan mitään parhaimpia, niin oli kiva kokeilla myös näitä Inkki Pinkin strassikyniä. Ja tämähän toimi täysin samalla tavalla kuin aiemmat kynät, katkesi teroittaessa varovaisuudesta huolimatta. Sain kuitenkin valkoisen osan näkyviin, vaikka hieman taisikin terä heilua. Hyvin kuitenkin toimii strassien nostelussa, eikä tarvitse säätää pilkkutikun ja päällyslakan kanssa. Pelkäsin hieman, että strasseihin jäisi valkoiset läntit kynästä, mutta ihan turhaan. Tämä kynä toimii vähän niinkuin magneetti, joten mitenkään voimakkaita otteita ei tarvita. Käteviä nämä tämmöset härpäkkeet!


Laitoin vain nimettömään strasseja pikakuivattajan päälle, sillä halusin lakkausten olevan yksinkertaiset. Ja aika hienot näistä tulikin pienellä vaivalla. :)


 Strassien päälle en laittanut pikakuivattajaa, sillä nuo on aika koholla ja pikakuivattaja olisi varmaan saanut lakkaukset kuplimaan. Voitte siis varmaan uskoa, että kauaa ei mun kynnet kimaltaneet? :D Jep, näitä löyty lattioilta ja pöydiltä alle tunnin kuluttua strassien laitosta. :y


Nämä kyseiset strassit ovat ilmeisesti Inkki Pinkiltä loppuneet, mutta tuolta glittereiden ja strassien joukosta löytyy jos jonkinmoista koristetta! :)


Mitä menetelmää te tykkäätte käyttää niittien ja strassien laittoon? 

18 kommenttia:

 1. tosi kauniit kynnet :) pitääpäs itsekkin kokeilla ranskista lähiaikoina !

  VastaaPoista
 2. Onpa kivan näköinen, kun laittaa eri värisiä strasseja perusmaniin. Tykkään :) mä iteki ruukaan käyttää joko tollasta tikkua tai sitte dottaria kera päällyslakan.

  VastaaPoista
 3. Ihanan yksinkertaiset mutta näyttävät! Ihan sormenpäällä laitan niitit ja strassit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! :)
   Häh, miten sä siinä onnistut?? :D Mulla ne ei kyllä pysy näpeissä kiinni, vaikka yrittänyt oonki :D

   Poista
 4. Ranskis toimii aina, hyvältä näyttää! Mä käytän strassien asettelussa myös strassikynää ja kiinnitys hoituu pikakuivattavalla päällyslakalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! :)
   Nämä on kyllä käteviä, pelottaa vaan aina että jää valkoisia länttejä strasseihin.. :)

   Poista
 5. Onpas kivan näköinen perusranskis, johon strassit tekevät juuri sopivan säväyksen :). Mä käytän kanssa tollasta strassikynää strassien ja niittien kanssa, se on varsin kätevä työväline.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Tintti! :)
   Mä haluaisin vielä kokeilla semmosta tikkua johon kiinnitetään semmonen liimainen löllöpää, näissä kynissä ku on huonona puolena se, että huonoimmissa tuo terä tippuu jatkuvasti. :s

   Poista
 6. Mulle tuli kans noita strasseja,tarraarkki ja kynä.Vielää en ole ehtiny testaan.Kyniä omistan ennestään ja tykkään käyttää =)

  VastaaPoista
 7. Kauniit ja simppelit kynnet oot tehnyt :) Mä onkin niittejä yms. dottarilla ja pinseteillä ja yleensä ne lentelee sinne, tonne ja tänne.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :)
   Joo, sama täällä! Sen takia tää onki niin kätevä!

   Poista
 8. Mun mielestä perus ranskis on kauheen tylsä, jos siihen ei laita mitään koristeluja. Tää sun koristelu on kyl tosi upee ja vie tylsyyden pois :D! Mä käytän strassien asettelussa sellasta "straasivahaa" mikä laitetaan vaikka hammastikun päähän. Vähän sama asia ku toi kynä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no mutta onpa mukava kuulla! :D Olishan tää lakkaus kyllä ollu vähän tylsä ilman strasseja.. :)

   Aa niitä! Mä luinkin jostain blogista semmosista tikuista. :)

   Poista
 9. Nätti perusrankis, strassit antaa siihe kivasti potkua. Itse teen perusrankiksen suht säännöllisesti. Edellisestä ei ole kovin kauaa: http://kynsin.blogspot.fi/2015/03/perusranskis-glitterilla.html

  Strassien kanssa olen käyttämyt perinteistä joku tikku ja päällyslakka -taktiikkaa. Strassien kanssa tuo tekniikka toimii kohtalaisen hyvin, ja olenkin pitänyt noita kyniä vähän turhakkeina. Niittien laiton kanssa on kyllä viime aikoina tullut hajoiltua niin paljon, että on alkanut kynä houkutella. Etenkin vähän isommat tai pitkän malliset niitit painaa niin paljon tai ei pysy tasapainossa, niin niitä on haastava saada pysymään tikun nokassa. Ja jos päällyslakkaa ottaa reilummin siitä jää ikäviä jälkiä niitin päälle. Oletko laitellut niittejä tuollaisella kynällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Juu, niitit on kyllä mullekkin vähän vaikeimpia.. Dottarin ja päällyslakan kanssa mulla jää aina niitteihin isoja päällyslakkaklönttejä. En oo vielä kokeillu tätä niittien kanssa. :)

   Poista