sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

The Liebster Award


Sain Belegweniltä tämmöisen haasteenpoikasen! Tai oikeastaan Nena Sofia haastoi minut jo aiemmin, mutten silloin kerennyt tätä toteuttaa. The Liebster Award -haasteen idea on kuitenkin yksinkertainen - antaa enemmän näkyvyyttä blogeille, joilla on 0-1000 lukijaa. Tuossa alla on Belegwenin keksimät kysymykset, joihin yritän antaa selkeät vastaukset! :D1. Onko blogissasi säännöllinen postaustahti ja jos on, niin millainen?

On ja ei. :D Yritän pääsääntöisesti postata joka toinen päivä, mutta viimeaikoina olen vähän lipsunut laiskuuttani ja postannut vain kaksi kertaa viikossa.


2. Parasta ruokaa ikinä?

Pienempänä olisin sanonut, että lihapullat ja perunamuussi! :D Mä olin pikkuisena aika pyöreä lapsi ja noukin aina pöydän alle tippuneet lihapullat suuhuni.. :D Saan joskus vieläkin kuulla noista ajoista, ihmiset kun jaksaa muistuttaa. Mutta nykyään mä arvostan itsetehtyä ruokaa ja siksi yksi lemppareistani on itse tehty lasagne, juusto- ja tomaattikastikkeineen. Parasta. <3


3. Mainitse yksi paheesi? 

Tupakointi ehdottomasti. Olen polttanut tupakkaa noin kuusi vuotta, välillä tosin ollut muutamia kuukausia polttamatta, mutta aina palannut samalle tielle takaisin. Vielä joskus mä kuitenkin pääsen tuosta pahasta tavasta eroon, ainakin toivon niin!


4. Juotko kahvia?

Juon, joka aamu kaksi kuppia. <3  Mun aamut ei ala hyvin, ellen saa kahvia.. :D

5. Omistatko lemmikkejä?

En, enkä tule koskaan omistamaankaan. Mulle riittää se, että äitillä on kissa ja koira, jotka sotkee ku pienet siat. Eläinten karvat oksettaa mua varmaan kaikista eniten koko maailmassa, enkä mä voi edes syödä eläintaloudessa ilman, että ajattelen ruoassani olevan karvoja. Yäk. Välillä mietin, että miksi kukaan ihminen haluaa kotiinsa eläimiä, varsinkin kun ihmiset sotkee ihan tarpeeksi. :D Toki mä kuitenkin tykkään koirista, mutta omaan kotiini en niitä halua edes vierailemaan.. Kuulostan varmaan ihan hirveältä ihmiseltä, mutta lemmikit ei ole mua varten.

6. Mikä on lempivärisi kynsillä?

Vaikea kysymys! Pakko kuitenkin sanoa että vaaleanpunainen, tai ehkä jopa sininen? En kyllä osaa tarkkaan sanoa, hirveän kiperiä kysymyksiä nämä tämmöiset. :p

7. Luetko kirjoja? Jos luet, mikä on lempikirjasi?

Kysymys, jonka takia mä tämän haasteen halusinkin tehdä! :p Mun lempikirja on varmaan Torey Haydenin Tiikerilapsi, Dave Pelzerin Pimeän poika tai sitten Deborah Spungenin Nancy. Nuo kolme kirjaa ovat koskettaneet mua syvästi, ja vaikka olen ne lukenut vuosia sitten, niin saatan ajatella noita kirjoja vieläkin päivittäin. Mä rakastan lukemista, varsinkin tositapahtumiin perustuvia. Harry Potter mössöt ei kiinnosta alkuunkaan, vaikka olen niitä yrittänyt aloittaa lukemaan.

8. Osaatko laulaa?

Haluaisin sanoa, että osaan. Kauneus on kuitenkin katsojan silmissä, tässä tapauksessa kuuntelijan korvissa. :D Rakastan laulamista. Laulan oikeastaan ihan joka paikassa. Mulla on itseasiassa yksi haave laulamisesta, mitä en kuitenkaan uskalla paljastaa. Nimittäin aina kun kerron jotain julkisesti, niin kaikki menee päin sitä kuuluisaa. :'D

9. Onko sinulla sellaista taitoa, josta olet ylpeä?

Hmm. Ei kyllä tule mieleen mitään erityistä, mutta jos jotain pitää sanoa, niin oon aika hyvä kuuntelija. Mulle pystyy kertomaan kaikenlaista ja osaan eläytyä toisten tunteisiin.

10. Millä otat kuvat blogiisi?

Aikaisemmin otin kuvat puhelimeni kameralla, mutta kun se sitten tippui liian monta kertaa maahan ja rikkoutui, niin mun piti tyytyä pieneen digikameraani, - Canon Ixus 265 - joka ei mun valoituksilla toimi lightboxissa, mutta luonnonvalossa kylläkin.


11. Millä kynsilakkamerkillä löytyy tällä hetkellä eniten himotuksia?


Sanoisin, että Glam Polishilta. Multa ei löydy vielä yhtäkään lakkaa kyseiseltä merkiltä, mutta instagram kuvissa ne houkuttelee suuresti. Pitää kyllä piakkoin jostain hommata niitä lakkoja!

Kiitoksia Belegwenille haasteesta! Mä en taida haastaa ketään, sillä mun seurantalistalta ei löydy yhtään blogia, jota ei tähän olisi haastettu. :D

2 kommenttia: