perjantai 20. maaliskuuta 2015

#ablecs15 - Nothing But Purple

Iski aikamoinen valinnanvaikeus, kun piti valita kumman haasteen tällä viikolla teen. Violetti ei kuulu lempiväreihini, eikä mulla ollut mitään ideaa 'I Thought I'd Never' haasteen kohdalle. Päätin kuitenkin valita haasteeksi Nothing But Purple, sillä jotain oli kynsille saatava.

Lakkasin ensin jokaiseen kynteen kaksi kerrosta Essien Lilacismia, vaikka tämä ei ole violettia nähnytkään. :D Kuitenkin halusin yhdistää kynsille mahdollisimman montaa violetin ja lilan sävyä. Lilacism on yksi lemppari liloistani, ja se taitaakin olla ainoa sellainen omassa kokoelmassani. Kaikin puolin huippu lakka! Lilacismin kaveriksi pääsi abstrakteja kolmioita/neliöitä, jotka maalasin ohuella siveltimellä. Ei mitään huippujälkeä, mutta tulipahan kokeiltua. Siniseen taittava violetti on Fanilta tuliaiseksi saatu Cabrini - M 110 ja violetti lakka on Essencen Ka-Ka-Karnival.


Eilinen päivä oli taas niin väsyttävä ja rankka, kun piti tehdä viikottainen suursiivous, ja siinä samalla kaitsea erittäin uhmakasta kolmevuotiasta. Onneksi rakkahin serkkuni tulee parin tunnin päästä viikon mittaiselle visiitille meidän luokse, niin saadaan vähän piristystä arkeen! <3

Hyvät viikonloput! :)

8 kommenttia: