tiistai 17. maaliskuuta 2015

Army Style

Sain Born Pretty Storelta testiin myös kokokynnen decaleja, jotka ovat postimerkin mallisia. Yhdestä decalista saa kuviot viidelle kynnelle, pidemmille tuskin niinkään montaa. Näitä oli eri kuvioisia, mutta itse halusin ihan vain tällaiset perus maastokuviot. Leikkasin decalista sopivan kokoiset palat ja annoin niiden lillua vedessä n. 10 sekuntia. Tämän jälkeen siirsin decalit kynsille normaaliin tapaan. Nämä eivät millään meinanneet asettua kynsille. Meinas nämä mun olemattomat hermot palaa pahemman kerran. Vaikka kuinka painelin ja annoin decalien kuivua, niin ne ei kiinnittynyt paikoilleen. Loppujen lopuksi laitoin vain pikakuivattajan päälle ja siistin kynsinauhat. Kyllä ne siinäkin vaiheessa lähti vähän repeilemään, mutta suurinosa pysyi onneksi kynsillä.. Ihan kiva keksintö, mutta tuskin tulee itselle tilattua.


Kaikissa kynsissä on muuten pohjalla yksi kerros Cult Nails Grungea. Nimettömässä vielä kaksi kerrosta Shimmer Polishin Annaa ja pikkurillissä kasa niittejä. :)


Kuinka moni on kokeillut tällaisia postimerkkisiirtokuvia? :D

Käyttämällä koodia SKPX31, saatte 10% alennuksen Born Pretty Storeen! :)

*Olen saanut siirtokuvat esiteltäväksi Born Pretty Storelta. Siirtokuvat löytyvät kynsikoriste osiosta ja maksavat 2,12 dollaria. En hyödy linkkien klikkailuista tai ostoista. Muistakaahan, että saatte 10% alennuksen käyttämällä koodia SKPX31.

8 kommenttia:

  1. Voi kun nämä on kivat, sellaiset mun tyyliset :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet! :) Nuo siirtokuvat näyttää repeilynsä ansiosta sellaisilta kulutetuilta maastohousuilta, siis ihan sairaan kivoilta tuossa manikyyrissä! :D

    VastaaPoista
  3. Mie niin tiedän sen tunteen kun joutuu taisteleen huonolaatuisten decalsien kanssa *murr*
    Mutta nätit lakkaukset olet kaikesta huolimatta saanut aikaiseksi ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän niitä sen verran harvoin, ettei se tappelu niin haittaa! :D Toki jos on jotain överipaskoja decaleja, niin heitän ne suoraan roskiin. :D

      Kiitoksia Nanne! :)

      Poista