maanantai 31. elokuuta 2015

Tähtitaivas


Onko kellään sellaista lakkaa, jota te rakastatte niin paljon, että voisitte vaikka nukkua sen kanssa? Mulla on! :D Tainan oma lakka: Dollish Polishin Charming Starry Sky. Mä tulen olemaan Tainalle ikuisesti kiitollinen tästä lakasta!

Charming Starry Sky on esiintynyt kynsilläni pariinkin otteeseen, mutta en mä vaan kyllästy tähän lakkaan. Tämä sopii niin hyvin tulevaan syksyyn ja talveen.. Tai oikeastaan jokaiseen vuodenaikaan.


Lakkasin jokaiseen kynteen - lukuunottamatta nimetöntä - kerroksen Ginan mustaa lakkaa. Peukkuun, etusormeen ja pikkurilliin lakkasin yhden kerroksen CSS:a. Ongin lakan seasta muutaman tähtösen kynsille, kun niitä ei sudin mukana oikein tullut.

Keskisormeen leimasin päälle tähtikuvioita Pueen61 laatasta. Valkoiset leimat väritin OPIn keltaisella vesivärilakalla I'm Never Amberrassed. Nimettömään lakkasin kaksi kerrosta ihanaa OPIn It's Frosty Outside -lakkaa, joka myöskin on pettämätön valinta.


Kyllähän näitä taasen kelpasi tuijotella.. :)


20 kommenttia:

 1. Hurjan ihanat lakkaukset, ja todettakoon myös että mäkin tykkään tuosta Charming Starry Skysta kuin hullu polakasta!! 👌🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, E-S! :)

   En yhtään ihmettele! Tää on huippu <3

   Poista
 2. Näissä kynsissä on kaksi lempparia; CSS ja OPI Frosty ❤️ Kiva kun tykkäät lakastani, se on minustakin ihana. Ihanat kynnet teit, toimiva kokonaisuus on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! :) <3
   Eipä tästä oikein voi olla tykkäämättä!!

   Poista
 3. Mullakin on Tainan tähtilakka. ^^ Se on kyllä oikea aarre.

  VastaaPoista
 4. Oi vitsi, että nää on kauniit kynnet! Mulla on joku ihme juttu ton Tainan unelmalakan kanssa. Mä en uskalla lakata sillä!!! Se on niin ihana, että mä vaan säästän sitä. Ihan pimeetä touhua. Nyt mä kaivan sen heti pöydälle ja lakkaan oikein synttärikynnet itselleni sillä parin päivän päästä :). Kiitti siis tästä perseellepotkusta <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Malle! :) <3
   Häh?! Sun pitää nopeasti korjata se virhe! En malta oottaa että nään tän lakan sun kynsillä!! :)

   Poista
 5. Kauniit! Tuo Tainan lakka on kyllä rakkautta pullossa... <3

  VastaaPoista
 6. Wau, ihan uskomattoman hienot! Näissä tosiaan on ihana syksyinen tunnelma <3

  VastaaPoista