perjantai 2. lokakuuta 2015

Ensimmäinen foliokokeilu

The 31 Day Nail Art Challenge - Metallic

Voi mitä ihanuutta! Se olisi nyt perjantai ja rentouttavan viikonlopun aika! Ensimmäinen työssäoppimisviikko on kulunut hurjan nopeasti ja ihanaa on ollut, mutta kyllä sitä on töiden jälkeen niin väsynyt, että.. Kyllähän näihin työpäiviin on totuttelemista. varsinkin kun olen ollut kotona jo monta vuotta.

Kahdeksannen päivän haasteena on metalliset kynnet. Aihe tuotti tuskaa, koska mulla ei ollut mitään ideaa mitä kynsilleni lakkaisin. Lopulta nappasin OPIn This Gown Needs a Crown -lakan kätösiini, ja lakkasin sitä jokaiseen kynteen kaksi kerrosta.


Mietin pitkään millä lakan koristaisin, kunnes muistin, että mulla on varmaan 20 käyttämätöntä foliorullaa kaapissa. Valitsin useiden kuvioiden joukosta pitkän pätkän hopeankultaista kynsifoliota, jossa on leokuviota. En ole aiemmin kokeillut kynsifoliota, joten googlettelin itselleni ohjeet. Ohje näytti yksinkertaiselta, joten tartuin tuumasta toimeen. Levitin ohuet kerroksen folioliimaa kynsille ja annoin niiden hetken kuivua. Sen jälkeen painelin foliota kynsille. 


Vasemman käden kynsiin en saanut minkäänlaista kuviota tarttumaan, mutta sen sijaan sitä hemmetin liimaa löytyi joka puolelta. Onneksi oikean käden kynsiin sain foliot tarttumaan suhteellisen hyvin, jotta kehtaa näitä täälläkin esitellä. Ei taida minusta olla enää kynsifolioiden käyttäjäksi, joten taidan ihan suosiolla laittaa nuo rullat eteenpäin. :DMites, kuinka moni teistä on kokeillut kynsifoliota?

3 kommenttia:

 1. Juu, kokeiltu, ei taida olla munkaan leipälajini :) Tarviin ton lakan! Noista tuli kyllä kivan näköset, ei käy kieltäminen.

  VastaaPoista
 2. Kivan näköiset noista tuli kuitenkin :) Ei ole tullut kokeiltua folioita. En oikein usko että innostuisin niistä pidemmän päälle niin en ole jaksanut hankkia.

  VastaaPoista
 3. Mie olen yhden kerran kokeillut ja ei. Ei todellakaan miun juttu! Me ei tultu yhtään juttuun folioiden kanssa :D
  Mut nää on kyllä kivat ^.^

  VastaaPoista