torstai 8. lokakuuta 2015

Maniswap with Fani

Heipähei taas! Mulla piti tällä viikolla vielä jatkaa normaalia postaustahtia, mutta oon hullun lailla tehnyt näyttösuunnitelmaa, enkä mä oo millään kerenny. Mutta onneksi tästä blogista ei tarvi stressata, ja saan tehdä tätä omalla tahdilla. 

Mä taisin viime kuussa kysyä Fanilta, josko hän haluaisi tehdä mun kanssa maniswapin. Fanille tämä kävi, joten ruvettiin miettimään julkaisupäivää. Nämä piti postata jo alkukuusta, vai pitikö jopa viime kuun lopulla, mutta mun aikataulu vähän petti. Meni kyllä vähän tiukille tämänkin päivän postaus. Mun oli todella vaikea valita kaikista Fanin ihanista lakkauksista sellainen, jonka pystyisin matkia - joko ei ollut sellaista leimalaattaa mitä tarvitsisin, tai sitten lakat ei olleet lähellekään samankaltaisia.  Päätin sitten napata sieltä kunnon piristyslakkaukset kaiken tämän stressin ja flunssan keskelle. 

Fani oli käyttänyt omissa lakkauksissaan China Glazen Sun-Kissed lakkaa. Mulla sitä ei ole, joten nappasin laatikosta lakan, joka on ainakin vähän samanlainen kuin S-K - samaisen merkin Daisy Know My Name? .  Lakkasin alle yhden kerroksen valkoista ja päälle kaksi kerrosta DKMN? . Päälle pilkuttelin erittäin epätasaisia pilkkuja Ginan mustalla, kun ne ei millään tahtoneet onnistua..  Nimettömään kiinnitin kynsiliimalla samanlaisen rusetin kuin Fanin lakkauksissa. :) 


Ei näistä yhtä kirkkaat tulleet kuin Fanilla, mutta kyllähän nää kuulkaas piristi! Ja kehujakin kyllä sateli, vaikka nämä suhteellisen yksinkertaiset ovatkin.  :) 


->Täältä<- voitte käydä katsomassa, millaiset lakkaukset Fani on tehnyt! :) Jos joku muu haluaa mun kanssa swappailla, niin laittakaa ihmeessä kommenttia! :) 

10 kommenttia: