tiistai 12. toukokuuta 2015

Nubbins

Onpa taas kulunut tovi edellisestä postauksesta. Puolustelen tätä hyvällä tekosyyllä: Jääkiekon MM-kisat. Kyllä on vaan parasta uppoutua sohvalle jäätävän hyvissä kisakatsomo tunnelmissa! Kynsiäkään ei siinä sivussa pysty lakkaamaan, sillä lakkapullot saattaisi siinä huitomisessa lennellä lattialle. :D 

Mä jouduin taas lyhentämään kynsiäni, sillä aina sieltä katkeaa yksi pirulainen, jota ei enää monen kerran jälkeen pysty paikkaamaan. Onneksi lyhyistäkin kynsistä saa kynsilakan avulla siedettävän näköiset.


Kynsille pääsi tällä kertaa ihana persikkainen söpöstelylakka - China Glazen More To Explore. Lakka oli muistaakseni helppo lakattava ja tarvitsi vain kaksi kerrosta peittääkseen. 

Halusin simppelit koristelut tämän kauniin lakan kaveriksi, joten leimasin nimettömiin kiekurakuvioita BP-42 laatasta Konadin valkoisella, sekä kiinnitin keskisormiin valkoiset rusetit.


Sitten, sitten! Ajattelin näin ohimennen kysyä, että mitäs tuumisitte, jos tässä blogissa alkaisi näkymään meikkikuvia ja aiheeseen liittyviä postauksia? Mä olen aina rakastanut meikkaamista ja saankin usein pestin meikata sukulaiset juhlakuntoon. Omaa naamaa on kuitenkin aina mukavinta meikkailla ja usein tulee räpsittyä myös kuvia omista aikaansaannoksista. Ja vaikka alkaisinkin postailemaan meikeistä, niin lakkausten esittely jatkuisi siltikin samaa rataa. Miltäs tämmöinen kuulostaisi? :)


14 kommenttia:

  1. Sulla on niin ihanan pitkät kynsipedit ettei lyhyet kynnet näytä yhtään pöhköltä :)
    Mä ainakin näytän vihreää valoa meikkipostauksille ja sinähän saat päättää mitä omaan blogiisi pistät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka pienenä tulikin kynsiä ahkerasti pureskeltua, niin kynsipedit ei oo onneksi siitä kärsineet. Eihän nämä tosissaan oo niin lyhyet, mutta tuntuu vaan siltä.. :)
      Kiva että niillekkin löytyy kiinnostusta! :)

      Poista
  2. Jääkiekon MM-kisat on oikein hyvä syy bloggaustaukoon, eilen olikin hirvittävän jännittävä matsi ja varmaan tänäänkin illalla saa taas jännittää oikein olan takaa.

    Tosi suloinen lakkaus! Sun kynnet muuten näyttää näin lyhennettyinäkin pitkiltä, kun sulla on kauniit kapeat ja pitkät kynsipedit (en tiä onks toi oikea termi?).

    Musta on kiva jos blogi on kirjoittajansa näköinen joten jos haluat kirjoitella meikeistäkin niin silloinhan sun pitää tehdä niin :). Itse meikkaan ehkä maksimissaan kerran vuodessa ja silloinkin tosi vähän, mutta ehkäpä innostun meikkaamisesta vähän enemmän jos saan lueskella hyviä meikkausvinkkejä täältä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin! :D Mä jo jännään täällä että miten tänään käy!

      Kiitos Tintti! :)

      Olis kyllä kiva jos muutkin saa irti mun postauksista, joten innolla lähen kokeilemaan tätä uutta osa-aluetta! :D Jospa sais uudenlaista puhtia tähän bloggailuunkin. :)

      Poista
  3. Kaunis lakkaus ja meikkihommat on ihan jees myös!

    VastaaPoista
  4. Söpö lakkaus! <3 Ja laitahan kaikkia postauksia, mitkä sua kiinnostaa tehä. Mukavaa luettavaa vaan lisää! Ja hee, täällä on kans jäätävä kisakatsomo. Iltaa ootellessa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! <3

      No mäpäs rupeen suunnittelemaan!
      Jännittää!! :D

      Poista
  5. Söpöt ja meikkikuvat kiinnostaa

    VastaaPoista
  6. Samaa mieltä muiden kanssa, siun blogihan tämä on ja saat postata mistä vaan :)

    Itse olen sellainen, joka meikkaa todella harvoin tai jos meikkaan, niin en liiku ulkona :'D

    VastaaPoista
  7. Mulla on ollu sama juttu kynsien kanssa, koko ajan napsahtaa jostakin ja ai että, miten se ärsyttää! Toistaseks pituus on sentään ihan riittävä kuitenkin, mutta se jatkuva naps alkaa vaikuttamaan siltä, että kohta ei olekaan enää niin kivan pituset. :|

    Nätit kynnet ja sulle sopii kyllä kauniisti noinkin lyhyet kynnet. :)

    VastaaPoista