keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Arvontapostauksen toiveita ja palautteita :)

Tämä tulee nyt vähän myöhään tänne, mutta arvontapostauksessa pyysin antamaan palautetta tai postaustoiveita blogiin. Suurin osa niistä on jo toteutettu, mutta tässä vielä pienimuotoinen lista:

1. Isommat kuvat. 
Tässähän mulla meni tovi tajuta miten niitä kuvia oikein suurennetaan, en sitten tajunnut klikkailla kuvia postausta tehdessäni ja yritin kaikin keinoin muokkausohjelmilla niitä suurentaa. No nyt on kuvat onneksi isompia! :D

2. Esittely itsestäni. 
Noh, tätähän en ole kerennyt tekemään. Okei.. Oikeasti en tiedä miten sellaisen tekisin, tai mitä siihen kirjoittaisin. En halua infota liikaa mutten myöskään kertoa liian vähääkään. Nämä on näitä, elämän suurimpia ongelmia.. :D No, sellaisen on kuitenkin jossain vaiheessa tulossa. :)

3. Kynsigalleria
Kynsigalleriaa myöskin toivottiin ja minähän tolkkuna tyttönä rupesin sitä pikimmiten tekemään. Hieman oli vaikeuksia saada kuviin linkkejä, mutta Masan selkeillä ohjeilla tästä selvittiin. :) Kuviahan siellä ei vielä kauheasti ole, mutta eiköhän nekin siellä pikimmiten lisäänny.

4. Vesimarmorointi
Tämä tuli tehtyä vähän aikaa sitten. Tosin en edes muistanut että marmorointia oltaisiin ollenkaan toivottu.. :D Tässä linkki: Vesimarmorointia

5. Kuvat käytetyistä tarvikkeista lakkauksissa
Silloin tällöin olen muistanut ottaa käytetyistä lakoista kuvia. Suurimmassa osassa postauksista pitäisi kuvat olla lopussa. Lakkaan kynsiäni yleensä iltaisin ja homma venyy välillä aika myöhälle. Kuvat otan myös aina samana iltana ja aina välillä ne lakkapullojen kuvat vaan unohtuu.

Kiitoksia kaikille myös ihanista palautteista! Rakastan tätä harrastustani ja te lukijat ihanine kommenteinenne teette tästä vielä parempaa! :)

2 kommenttia:

  1. Kanssalakkaajien kommentit on kyllä mukava osa tätä. En ole saanut onneksi kertaakaan osakseni ikävää komnentointia :)

    VastaaPoista