torstai 13. maaliskuuta 2014

Love or hate?

Tilasin pari viikkoa sitten ebaysta uusia lakkoja. Ihan täpinöissäni niitä odotin ja eilen ne sitten saapuikin. Hiekkalakkojen lisäksi yksi ainoa täysikokoinen lakka OPIn Brazil-kokoelmasta oli omalla himotuslistallani. Nimittäin tuo keltainen kaunotar I Just Can't Cope-Acabana. Mulla ei ole yhtään keltaista, sillä heitin joku aika sitten ainoan keltaisen Dependin lakkani roskiin.
Minulta ei myöskään löydy yhtään kultaista lakkaa joten tilasin toisenkin himotuslakan! :D Love.Angel.Music.Baby. Tätä lakkaa olen kuullut monen kehuvan, niin olihan se sitten tilattava. :) Tästä tilasin myös minipullon joka näkyy vähän alempana.

Love.Angel.Music.Baby. , I Just Can't Cope-Acabana

Halusin myös testata Gwen Stefanin lakkoja joten tilasin niitä mini koossa. PRKL MIKÄ MOKA. Ärsyttääkö ketään muuta noiden minilakkojen koko? Aivan liian pieniä varsinkin jos vertaa Chinan minilakkoihin, niissä sentään on jotain mutta OPIn minilakoissa on varmaan kolme kertaa vähemmän sitä itse kynsilakkaa. Nuo pullot on varmasti tarkoitettu koristeeksi, eihän noista nimittäin riitä kuin varmaan yhteen lakkauskertaan... Kyllä, minua ärsyttää. Olisinpa vain tilannut nuo kaikki normaali kokoisina. 


Hey baby, I sing in color, Love.Angel.Music.Baby., 4 in the morning

 Miksi nämä hiekkalakat on vain pikkupulloissa..? Haluan kaikki täysikokoisina!

Samba-dy Loves Purple,You're so Flippy Floppy , What's a Little Rain Forrest?, I'm Brazil Nuts Over You

Tässä vielä vertaukseksi OPIn ja China Glazen minipullot. Chinan lakat ovat muutenkin halvempia kuin OPIn ja silti nämä minit on isompia? Noh, jätän tämän asian sikseen ettei mene ihan asiattomaksi. :D
I'm Brazil Nuts Over You , Red Satin


 Siskoni kävi myös laivalla viimeviikonloppuna ja toi mulle muutaman pienen lakkapullon tuliaisena :)

Té Verde, Vainilla, Arándanos

Onko kukaan muuten kokeillut noit Sensinityn lakkoja? Itse en ole koskaan kuullutkaan kyseisestä merkistä.

 Tilasin nämä ihanat Essencen lakat kosmetik4lessiltä. Lähi tulevaisuudessa on kyllä tilattava lisää, oli nimittäin sen verran ihania ja hyvänlaatuisia lakkoja.
If i were a boy, Hello spring!, Hey, nude!, Me & my lover, Time for romance


Mitä piditte lakoista? Onko teillä samoja lakkoja ja suositteko enemmän China Glazen vai OPIn minejä?


8 kommenttia:

  1. Mä en oikein tykkää mini lakoista. Ainakin Opin minit on todella todella pieniä :/ Chinan minejä en oo ees ikinä omistanut. :D Harmittaa todella paljon, että noi hiekkalakat ei ollu täysikokoisena.... MURR<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkää enää.. :D
      Sanoppa muuta, niin ihania lakkoja ja varmasti olisi paljon kysyntää niille normikokoisille hiekkalakoille.. :)

      Poista
  2. Mulla on yks tommonen Sensinityn lakka, taitaa olla jopa sama sininen ku sulla. Ihan ok lakkoja.

    VastaaPoista
  3. Tuo I Just Can't Cope-Acabana näyttää ainakin kuvissa mitä oon katellu täydelliseltä keltaiselta (ainakin mun mielestä). Ja pääsenkin kohta itse kokeilemaan ko. lakkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin sanoa että se on täydellinen! :) Alussa ei kyllä tultu toimeen sen kanssa kun se inhottavasti kupli. Nyt on kaik hyvin! :D
      Kerro toki sitten myös omia kokemuksia siitä! :)

      Poista
  4. Kupli? En oo koskaan huomannu että kynslakka kuplis. Suunnitelmissa on ainakin kaks erillaista lakkausta johon käytän tuota IJCCA:ta, joten sitten näkee millainen lakka se on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu! Jätti pintaan ilmakuplia..
      Sulla on sitten ollu hyviä yksilöitä :) Toivottavasti käyttäytyy sulla hyvin! :)

      Poista