keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Day 13: Animal print / Punainen täydellisyys

Big Apple Red. Tuo niin mahtava, superkaunis ja täydellinen punainen lakka. Pyysin miestäni tuomaan laivalta jonkun lakan. Laitoin oikein listankin mukaan, jos joku niistä sattuisi siellä olemaan myynnissä. No mikään niistä kymmenestä lakasta ei siellä ollut, joten pyysin tuomaan jonkun punaisen lakan. Hän toi sitten sen kaikista täydellisimmän punaisen! <3 En edes kerennyt tikuttamaan koko lakkaa kun halusin sen jo kynsille. Tässä se on, enjoy! :)


Koska haasteen 13. päivänä piti tehdä elänkuosia kynsille, niin tiesin jo aikoja sitten että teen leopilkkuja. Kuvioista tuli liian pieniä eikä sen takia muistuta paljonkaan kyseistä eläintä. Tiedä sitten johtuuko se punaisesta väristä vai kuvoiden suuruudesta ja muodosta. Oli miten oli, minä pidän näistä ihan älyttömästi.

En halunnut täyttää jokaista kynttä leokuvioinnilla joten tein ne vain kahteen kynteen dottingtoolilla. Muihin kynsiin laitoin kahdet mustat niitit. Näin kynnet ei näytä täyteen ahdetuilta ja kokonaisuus on todella miellyttävä.


Lakka on luonnossa hieman tummempi kuin kuvissa, en vain saanut sitä kuviin.

Tämä lakka on ehdottomasti must have hankinta, suosittelen siis ehdottomasti tätä kaikille jolla on hakusessa The Punainen. :)


Tehtiin myös eilen siskoni kanssa laskiaistiistain kunniaksi laskiaispullia. Kun siskoni teki omia juttujaan niin minä tein sillä välin taikinaa. Tein aikalailla vastoin ohjeita ja lisäsin aineita taikinaan katsomatta ohjeita. Myös pieni vahinko sattui taikinaa vaivatessa, istuin tuolilla omille varpailleni, enkä aio kaunistella. Se sattui ihan saatanasti. Siihen jäi sitten minun leipomiset :D Loppujen lopuksi pullista tuli ihan syötäviä, mutta minua tuskin näkee enää pullien teossa.


Lisäsin myös blogin ylänurkkaan uuden sivun. Sieltä voi käydä katsomassa kaikki lakkaukseni ettei tarvitse etsiä erikseen. :)


PS. Arvonta loppuu huomenna, vielä kerkeää osallistumaan! :)

6 kommenttia: