sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Hemppikset!

Mieleiset kynnet taas pitkästä aikaa! :D Vaaleanpunaista oli pakko saada kynsille, kun mulle kotiutui OPIn Pink Of Hearts setti, joka sisälsi vaaleanpunaisen cremen, Mod About You, sekä vaaleanpunaisen crelly-glitterin, The Power Of Pink. Mod About You pääsi ensimmäisenä kynsille, ja sitä on kaksi kerrosta pikkurillissä, etusormessa ja nimettömässä. Lakka oli hieman vaivalloinen levittää, mutta sävy oli todella mieleinen.

Nimettömässä on kaksi kerrosta OPIn Solitairea. Kuinka upea yksi kynsilakka voi ollakkaan? <3 Olisin voinut jättää nimettömän ilman koristeluja, mutta halusin välttämättä siihen vielä vaaleanpunaisen rusetin! On se jännä miten silmä joskus pettää, sillä luulin että rusetti olisi ollut samaa sävyä Mod About Youn kanssa. Selvästikään se ei ollut, mutta mitäpä pienistä. :)


Keskisormeen tein pikaiset kuivamarmoroinnit. Lakkasin ensin pohjalle kaksi kerrosta China Glazen Aquadelicia, jonka päälle tippoja Mod About Yousta. Kuvioilla ei taaskaan ole mitään ihmeellistä merkitystä. :D


Mun oli tarkoitus tehdä Roosa nauha -kynnet, mutta koska en ole lakkojen lähellä, niin en taida keretä. :/ Onhan tässä tosin kuukausi aikaa tehdä. :)

14 kommenttia: