lauantai 11. lokakuuta 2014

Roosa nauha 2014 - Kynnet

Mä olen todella huono touteuttamaan teemakynsiä ja usein ne jääkin tekemättä. Eilen oli kuitenkin Roosa nauha päivä - syöpäsäätion kampanja, jolla tuetaan rintasyöpätutkimusta. Tilasin jo ajoissa ebaysta OPI Pink Of Hearts 2014 Duo setin, johon kuuluu kaksi vaaleanpunaista lakkaa, sekä kynsiviila. Näitä mulla oli tarkoitus käyttää mun Roosa nauha kynsissä, mutta koska Mod About You pääsi kynsille vähän aikaa sitten, käytin näissä lakkauksissa Essien Romper Roomia.Nimettömään ja peukaloon lakkasin alle kaksi kerrosta Romper Roomia ja päälle kerroksen The Power Of Pink lakkaa. TPOP on vaaleanpunainen jelly, jonka seassa on valkoisia ja tumman pinkkejä erikokoisia glittereitä. Tämä lakka on todella upea, eikä glittereitä tarvinnut kalastella. Glitterit myös levittyivät kynsille kuin itsestään, eikä sen kummempia asetteluja tarvittu.

Muihin kynsiin lakkasin pohjalle kaksi kerrosta Diffin hopeaa lakkaa, jonka sain siskolta joskus tuliaisena. Hopean kuivuttua, lakkasin kynsien keskelle Romper Roomia kaksi kerrosta erillisellä siveltimellä, jättäen hopeat reunat näkyviin. Keskisormeen tein vielä kirkkaiden strassien avulla rusetin teeman mukaisesti.


Roosa nauha - Kampanjasta voit lukea enemmän täältä!

Ps. Mulle on tulossa maanantaina aivan ihana paketti, kunhan se ensin pääsee tullin käsistä.. :D Jospa viimeistään parin viikon päästä pääsen ne teille esittelemään. :) 

14 kommenttia: