perjantai 31. lokakuuta 2014

Kisakynnet vol. 2!

Tällä kertaa mä lähdin tekemään lakkauksia Miraclen lakkauskilpailuun, jonka aihetta ei oltu rajattu mitenkään. Mun on yleensä vaikea lähteä lakkauskilpailuihin mukaan, jos mitään tiettyä aihetta ei ole. Nyt mä kuitenkin tiesin jo etukäteen millaiset kynnet haluan toteuttaa. Kuivamarmorointi on tällä hetkellä mun ehdoton suosikki lakkaustyyli, onhan se nyt todella helppoa ja nopeaa. Eikä ikinä tiedä, millaiset kynnet loppujen lopuksi saa aikaan. :)

Lakkasin aluksi jokaiseen kynteen, paitsi nimettömään yhden kerroksen Essien Take It Outside lakkaa. Vaikka tuo lakka on aika ohutta, se ei siltikään valu kynsinauhoille ja levittyykin nätisti. :)
Mulle tuli joku ihan outo tarve yhdistää lakkaukseen ruskeaa ja sinistä, koska en muistaakseni koskaan ole tehnyt niin? :D Anyways, väriyhdistelmä kuulosti oudolta, mutta näytti mun mielestä tosi kivalta!


Lakattuani toisen kerroksen Take It Outsidea, tiputtelin pieniä lakkatippoja päällekkäin märkään lakkaan. Ruskea lakka on Maybellinen Mauve Kiss ja sininen on OPIn Can't Find My Czechbook. Vedeltyäni viivoja poikittain ohuella siveltimellä, huomasin että kuviot muistuttivat hieman perhosensiipiä, joten lisäsin muutaman pilkun Ginan valkoista dottingtoolilla.

Nimettömään lakkasin kaksi kerrosta Czechbookia ja sudin kuivalla sudilla sen päälle Take It Outsidea ja Ginan valkoista. Lopuksi laitoin siihen vielä perhosdecalin. Niin, ja olihan mun lisättävä kaikkiin kynsiin hitusen keijupölyä, eli China Glazen Fairy Dustia. ;)


Tällaiset kisakynnet! :) Mitä mieltä te olette näistä? :)

20 kommenttia:

 1. Aivan huikeet! :) Tuo väriyhdistelmä on niin kaunis, ettei paremmasta väliä.

  VastaaPoista
 2. Hyvällä tavalla mielenkiintoinen väriyhdistelmä ja kaunis leima. Itsekin osallistuin tuohon kisaan. :)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit! :) Tykkään väreistä tosi paljon!

  VastaaPoista
 4. Oijoi, nää on tosi kivat! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniit! Värit sopii loistavasti yhteen! :)

  VastaaPoista
 6. Oon niin kateellinen sun kuivamarmoroinneista! Mä en vaan hallitse sitä yhtään:D

  VastaaPoista
 7. Ihan mahdottoman upeat kynnet! ♡

  VastaaPoista