maanantai 27. lokakuuta 2014

Shimmer Polish: Karen = Kisakynnet

Hannele järjesti blogissaan lakkauskilpailun, jonka aiheena on 'Hannelemaiset kynnet'. Mun oli siis aivan pakko osallistua, koska oon kuolannut lakkauksia, joita Hannele on tehnyt asiakkailleen - Glitterliukuja ja ihania kiekuroita! Idea oli oikeastaan jo heti mielessä. Onneksi mulla on vielä näitä ihania Shimmer Polishin lakkoja esiteltävänä ( vaikka mieluusti olisin jo lakannut kynteni cremelakoilla :D ) koska näissä lakkauksissa käyttämäni lakka sopi tähän tarkoitukseen ihan täydellisesti. Mä en ole koskaan ennen tehnyt glitterliukuranskiksia, joten nyt oli korkea aika kokeilla tätäkin tyyliä. Ihan hyvin mä mielestäni onnistuin, glitteriä vaan laitoin paikoitellen hieman liikaa, eikä liu'usta tullut niin sulava kuin olisin sen halunnut olla.


Karen sisältää vaaleanpunaisia, liiloja ja hopeita pikkuglittereitä. Töpöttelin Karenia kynsien kärkiin kostealla vanupuikolla. Nimettömään tein valkoisella akryylimaalilla kiekurakuvion. Ja tuonhan mä tein aika monta kertaa ennenkuin olin edes vähän tyytyväinen..! Tommonenkin kiekurakuvio on yllättävän haastava tehdä. :D Kyllä mä nostan hattua kaikille, jotka tän maalailun hallitsee!
( Olen saanut lakat esiteltäväksi blogiin ja maksanut niistä postimaksut. Shimmer Polishin lakkoja saa ostettua mm. Etsystä sekä Shimmer Polishin omilta sivuilta hieman alle 10 eurolla. En hyödy mitään linkkien klikkailuista tai ostoista. )

Jos mä vaikka seuraavaksi lakkaisin jollain herkullisella cremelakalla kynteni! :P Niin, ja vielä pitäisi keretä osallistumaan Miraclen lakkauskilpailuun.. :D

22 kommenttia:

 1. Oi että kun on nätit! ♡ ü En ihmettele vaikka voitto tulisi ;)
  Mä tässä mietin myöskin osallistumista Miraclen kilpailuun, mutta ku on kaksi kertaa voitto napsahtanut kohdalle nii en tiedä kehtaanko osallistua :D mutta jos sopiva idea tulee mieleen niin mikä ettei :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! ♡

   No siitä vaan osallistumaan! :) Minkäs sä sille voit, jos kaikki tykkää eniten sun lakkauksista? :D

   Poista
 2. Tosi upeet! Kiekurakuviot on ihania! :)

  VastaaPoista
 3. Oijoijoi! Älyttömän upeat <3!

  VastaaPoista
 4. Kauniit on! :)
  Mun piti kans osallistua tohon Hannelen kynsikisaan, mut unohin.. Miten mä aina missaan kaikki lakkauskilpailut..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! :)
   Mutta onhan tässä vielä pari päivää aikaa osallistua! ;)

   Poista
 5. on kyllä ihanat! <3 Karen on supernätti lakka :)

  VastaaPoista
 6. Nää on kyllä kauniit!. Mun pitäis alkaa tekemään nuita kisakynsiä. Miraclen kisaan tein jo... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kata! :)
   Vielä onneksi kerkeät! Mäki teen tänään Miraclen kisaan kynnet! :)

   Poista
 7. Oi, on kyllä niin ihanat kynnet! :)

  VastaaPoista
 8. Tosi kauniit kynnet! Ihana tuo Shimmer Polishin lakka <3

  VastaaPoista