torstai 5. maaliskuuta 2015

#ablecs15 - Turquoise

Tämän viikon ensimmäinen haaste on otsikon puolesta todella yksinkertainen - onneksi! En alkanut kikkailemaan sen enempää, etsisin lakkalaatikosta vain käsiini turkoosin lakan ja koristelisin sen mahdollisimman yksinkertaisesti. Onneksi ainakaan valinnanvaikeus ei meikäläiseen iskenyt, tuolla lakkojen seassa kun ei ollut kuin vain yksi turkoosi lakka. Sekin ikivanha suosikkini China Glazen Aquadelic, joka taisi olla ensimmäisiä Chinan lakkojani. Pullo on jo alle puolessa välin, sillä varsinkin kynsiharrastuksen alussa, se taisi olla lähes jokaisessa lakkaustuokiossa mukana. Tämä ainokainen turkoosini on varsin hyvin käyttäytyvä, sain kahdella kerroksella tasaisen ja peittävän tuloksen, ja kuivuminenkin tapahtui erittäin nopeasti.


Kuvissa Aquadelic näyttää liian siniseltä, sillä oikeasti se taittaa enemmän vihreään. Googlettelemalla löytänee tästä lakasta parempia kuvia. :)



Aquadelicin päälle kiinnitin sinisiä kukkadecaleja, jotka olen saanut Inkki Pinkiltä esiteltäväksi. Nämä oli oikein mainioita kavereita. Ei tarvinnut lillutella vedessä viittä sekuntia kauempaa! Tosin näitä ei voinut kynnellä paljoa siirrellä, sillä ne tarttuivat lähes heti kynteen kiinni. Onneksi kuitenkin onnistuin saamaan decalit melkeinpä niiden tarkoitetuille paikoille! :D Valitettavasti nämä taitaa olla Inkki Pinkiltä kokonaan loppu, kun en näitäkään löytänyt enää koko verkkokaupasta.. :/ Mä olisin mielelläni ostanut näitä arkin lisää. :)

21 kommenttia:

  1. Onkin muuten tosi nätit decalit! Lakkaus on myös tosi herkku :)

    VastaaPoista
  2. Wau!! Ihanan nuo siirtokuvat. :o

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Turkoosi on aina hyvä valinta ja kukkadecalsit ovat ihanaiset :).

    VastaaPoista
  5. Tosi nätskät kynnet :) Ja nuo siirtikset on kyllä tosi ihanat, samoin tuo lakka. :3

    VastaaPoista
  6. Yksinkertaista mutta ah-niin-kaunista! Turkoosi on <3

    VastaaPoista