maanantai 28. syyskuuta 2015

Dottingtool ruusut part. 2

The 31 Day Nail Art Challenge - Purple

Viime viikko meni aika kiireisissä tunnelmissa.  En siis kerennyt postaamaan keskiviikkona enkä perjantaina. Vähän alkaa stressaamaan, kun tänään alkaa työssäoppiminen ja mulle on annettu kaikenlaisia tehtäviä koululta, puhumattakaan tutkintosuunnitelmasta,  jonka ajatteleminenkin saa melkein itkemään. Miten tämmönen osaa semmosia tehdä.. No,  päivä kerrallaan. Enköhän mä selviä! 

Nyt on siis violettien lakkausten vuoro. Mulla oli jo sotasuunnitelma tälle haastepäivälle! :D Ostin alkukuusta facen kirpparilta muutaman Emily de Mollyn lakan,  joista ensimmäisenä pääsi kynsille aivan ihana vaalean violetti hololakka, pinkillä shimmerillä varustettuna, nimeltään Head Over Heels. Montaa hololakkaa ei minun varastoistani löydy, mutta sen voin sanoa että tämä on ihan täydellinen. Peitti kahdella helpolla kerroksella ja kuivui nopeasti. Lakalle oli helppo keksiä koristelut, sillä halusin taas kokeilla dottingtool ruusuja, joita tein viimeksi - >näissä lakkauksissa<- helmikuussa. Violettia akryylimaalia multa ei löytynyt, joten sekoittelin sellaisen sinisestä ja punaisesta. Mielestäni ruusut eivät onnistuneet ihan niin hyvin kuin viimeksi, mutta lopputuloksesta pidin joka tapauksessa. 


Head Over Heels on kyllä oikea piristyslakka ihanan kimmellyksensä ansiosta. Näistä lakkauksista tuli oikein iloinen mieli. :) 
Mitäpä tykkäätte näistä lakkauksista? :) 

8 kommenttia:

 1. Khyyl vaan tykkään! Viimeks kun teit ruusuja niin lupasin vielä harjotella niitä. Katin kontit oon harjotellu... Pitäis kyllä koska nää on kivoja! Nätit lakkaukset tempasit, mukavaa työssäoppimista ja kaikkee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kuulla! :)
   Voi Sole!! :D Kokeile ihmeessä näiden tekoa, saatat yllättyä kuin helppoa tämä on!
   Kiitoksia! :)

   Poista
 2. Oih, mikä ihanuus tuo Head over heals :) Kaunis lakkaus muutenkin!

  VastaaPoista