maanantai 21. syyskuuta 2015

Sinistä duochromea ja glitteriä

The 31 Day Nail Art Challenge - Blue

China Glazelta tupsahti jokin aika sitten syyskokoelma - The Great Outdoors - jossa oli toinen toistaan ihanampia lakkoja. Itse tilasin kokoelmasta vain kolme lakkaa, mutta pari muuta jäi vielä kutkuttelemaan. Meni kyllä tovi että sain näistä kahta kokeiltua, mutta kun mulle on saapunut niin monta uutta lakkaa, ettei oikein itsekään tiedä mistä aloittaisi. Nyt kun 31 päivän kynsihaasteessa ollaan päästy jo sinisen kohdalle, niin päätin että nyt nämä kaksi pääsee kynsille.

Pondering oli yksi mielenkiintoisemmista lakoista koko kokoelmassa. Mä en saa tästä oiken selvää, että onko tuo nyt sininen ja violetti. Itse sanoisin sen olevan sininen, joka näyttäytyy eri valoissa violettina ja vihreänä. Duochrome efekti ei mielestäni ollut kovinkaan vahva - varsinkaan kuvissa. Kahdella kerroksella tämä joka tapauksessa peitti.


Ponderingin kaveriksi pääsi samaisesta kokoelmasta sininen glitterlakka - Let's Dew It. Lakka on kirkaspohjainen, jossa on erittäin tiheästi sinistä ja hopeista glitteriä. Lakkaa on nimettömässä kaksi kerrosta Ponderingin päällä. Muihin kynsiin lisäsin koristeluteippien avulla glitterkolmiot ja kylkiäisiksi vielä muutamat kirkkaat strassit.


Pakko kyllä sanoa, että Pondering ei aiheuttanut lähellekkään samanlaista WAU-fiilistä, kuin OPIn Green On The Runway, joka on edelleenkin ihan mieletön lakka.
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! 

14 kommenttia:

 1. Mullakin on Pondering tällä viikolla blogista, tykkäsin lakasta tosi paljon. Ehkä sanoisin sen violetiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! :)
   Nojoo, kieltämättä se taittaa kyllä enemmän violettiin! :D

   Poista
 2. Onpa upea lakka! Ja koko lakkaus muutenkin ♡_♡

  VastaaPoista
 3. Nää on upeat! Tuo lakka on ältsy kaunis. :)

  VastaaPoista
 4. Tyylikäs lakka ja upea lakkaus! Duochromelakkoja on monesti vaikea kuvata, mutta näistä kuvista värinvaihdoksen huomaa hyvin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Oli kyllä vaikea kuvata tätä ja itestä tuntui etten saanut niin hyviä kuvia kuin odotin :)

   Poista
 5. Tosi nätit! Just huokasin että pääsin muutamalla lakalla tästä kokoelmasta, muttamutta, saas nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Tuossa kokoelmassa oli kyllå muutama helmi!

   Poista
 6. Kaunis lakka, ylellisen näköinen lakkaus :)

  VastaaPoista