perjantai 17. lokakuuta 2014

Shimmer Polish: Stephanie & Anna

Moikka! :)

Mä olen vähän aina vieroksunut Shimmer Polishin glitterlakkoja, mutta kuitenkin syvällä mieleni sopukoissa miettinyt, miltä ne lakat voisivat näyttää omilla kynsilläni. En kuitenkaan halunnut tilata vain yhtä lakkaa testiin kalliiden postimaksujen takia ja sitten pettyä jos en olisikaan tykännyt siitä. Otin sitten Shimmer Polishin Cindyyn yhteyttä, ja kysyin josko hän haluaisi lähettää mulle muutaman lakan esiteltäväksi blogiini. Cindy vastasikin mulle aika pian ja kertoi lähettävänsä mulle ilomielin pari eri sävyä testiin. Ei se paketti ihan ongelmitta mulle saapunut, sillä tottakai se joutui tullin kynsiin ja jouduin sinne hätäpäissäni soittelemaan. Onneksi ylimääräisiltä maksuilta vältyttiin! :D

Avatessani lakkapakettia maanantaina meinasin mennä shokkiin. Paketista löytyi kymmenen toinen toistaan kauniimpaa glitterlakkaa! <3 Ajattelin esitellä kaikki lakat pareittan postauksissa, ettei tästä nyt tulisi pelkkää Shimmeriä. :D

Ensimmäisenä kynsille pääsi Stephanie:



Stephanie on kaunis kirkaspohjainen glitterpläjäys, jossa on sekaisin turkooseja isoja hex-glittereitä, sekä sinisiä, punaisia, hopeita ja violetteja pienempiä glittereitä. Stephanien kaveriksi mä halusin kynsille tummansinisen lakan, Essien Style Cartelin, joka pääsi kynsille jo toistamiseen. Yksi kerros riitti täydelliseen peittävyyteen, ihan huippu lakka! <3

Nimettömään lakkasin Style Cartelin päälle kaksi kerrosta Stephanieta, ja muihin kynsiin tein kolmiot koristeluteipin avulla. Stephanie näytti mielestäni todella upealta tummansinisen lakan päällä!




Anna:

Annasta mulle tuli heti mieleen joulukuuset, mutten sentään vielä lähtenyt semmosia kynsille maalailemaan. :D Lakassa on vihreitä, vaaleanpunaisia, kultaisia ja violetteja glittereitä.
Mun on jo pidemmän aikaa tehnyt mieli lakata kynnet uudella Cult Nailsin Grunge lakalla, onneksi kuitenkin säästin tämänkin syksyä varten. :) Grungea on kynsillä kaksi kerrosta. Olisi peittänyt jo yhdellä, mutta sain ensimmäisen kerroksen jälkeen kolhuja kynsille, sillä lakka oli aika hitaanpuoleinen kuivumaan..

Annaa mä töpöttelin kynsien tyveen liukuvasti kostealla topsarilla. Mun muistaakseni en ole koskaan ennen tehnyt tämmösiä simppeleitä glitterliukuja, mutta voi että mä tykkäsin näistä! :)



Näistä kahdesta mä pidin enemmän Stephaniesta, ihan vain värien takia. Mä en ole koskaan ollut suuri vihreän ystävä, mutta enköhän mä pikkuhiljaa siihenkin totu. Lakoissa on itselle juuri sopivan kokoinen suti, ei liian leveä eikä liian ohut. Glitterit oli myöskin helppo levittää kynsille, eivätkä ne kasaantuneet yhteen kohtaan. En malta odottaa, että pääsen lakkailemaan lopuillakin kynteni! <3

Mitä te pidätte näistä glitterlakoista? :)

( Olen saanut lakat esiteltäväksi blogiin ja maksanut niistä postimaksut. Shimmer Polishin lakkoja saa ostettua mm. Etsystä sekä Shimmer Polishin omilta sivuilta hieman alle 10 eurolla. En hyödy mitään linkkien klikkailuista tai ostoista. )


22 kommenttia:

  1. Wautsi! Mä tykkään myös enemmän tuosta Stephaniesta. :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Mulle tuli just tänään Delush Polishilta seitsemän lakkaa ja Freak Show Spectaclella täytyy kyllä ehdottomasti toteuttaa jokin samantapainen lakkaus kuin sä oot tehnyt Stephaniella. :)

      Poista
    2. No niin, nyt sain viimeinkin apinoitua, heikosti. :D
      http://kuukynnet.blogspot.fi/2014/11/teippailuja.html

      Poista
  3. Kivoja lakkoja ja tykkään glitteristä.Loppuja odotellen =)

    VastaaPoista
  4. Mielettömän upeita molemmat lakkaukset! <3

    VastaaPoista
  5. Tykkään molemmista mutta varsinkin noi siniset lakkaukset on upeet! :)

    VastaaPoista
  6. Oih, upeita lakkoja! ♥
    Tykästyin ehkä enemmän tuohon Stephanieen ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kyllä on! ♡ Stephanie taitaa olla useimpien suosikki näistä kahdesta. :)

      Poista
  7. Wautsi, tosi kauniit lakat ja ihana toteutus molempien kanssa! Munkin mielestä tuo Stephanie on ehkä se kauniimpi näistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Nena! :)
      Onneksi mulla on melkein samanlainen glitteri vielä esiteltävänä. :)

      Poista