torstai 9. lokakuuta 2014

THE Syksykynnet!

Täällä taas, terve! :D Nyt oon saanut asiat suurinpiirtein järkättyä ja mulla on muutto ensi viikolla! Jippiii! Tätä on niin odotettu ja mä oon niin onnellinen! Fuck you Helsingin kaupunki, teistä ei ollut mitään apua.. Pitemmittä höpinöittä, kerron teille vähän tämän hetkisistä kynsistä. :)

Lakkojen kimppuun mä en ole päässyt miltein viikkoon, mutta kun vihdoin pääsin äidille käymään, rupesin melkein heti repimään pakattuja lakkapaketteja auki. Voi sitä onnen tunnetta! <3 Kyllä sitä taas ymmärsi miten tärkeä tämä harrastus ja blogin kirjoittaminen on itselle, kun sitä tulee oikein ikävä. :)

Mulla on pitkään pyörinyt mielessä yhdet ihanat kynnet jotka näin instagramissa @Sloteazzy nimisen kynsitaiteilijan sivuilla. Heti kotiin päästyä mä sitten rupesin niitä toteuttamaan, omilla mausteilla tietenkin.



Mä en jaksanut ruveta etsimään ranskistarroja mistään, joten tein kaiken vapaalla kädellä -jälki on sen mukaista! :D Kesän kynsimiitissä ostin toiselta bloggaajalta OPIn Lincoln Park After Dark mattalakan, jota olen siitä asti halunnut kynsille. Nyt kun syksykin on ollut täällä jo pidemmän aikaa, oli aika päästää lakka kynsille. Ja oi että, on se niin nätti! LPADin seuraksi pääsi kultaiset rajat sekä kultaiset neliöniitit. Näistä tuli heti mieleen syksy! Tumman violetti ja kulta sopii mun mielestä todella hyvin yksiin, ja nämä lakkaukset olivat oikein mieluisat. Varsinkin kun on katsellut vanhoja lohkeilleita lakkauksia yli viikon.


Kuvien saaminen koneelle ja niiden muokkaaminen oli mulle tuskainen prosessi, sillä kameran johtoa en löytänyt, enkä saanut langatonta nettiä toimimaan. Myöskin mun luotto kuvienmuokkausohjelma sanoi itsensä irti, ja jouduin tyytymään aika surkeaan toiseen versioon. Onneksi serkku "lainasi" puhelimestaan mulle langattoman ja sain kaikki kuvat koneelle. :)

Mitkä värit teidän mielestänne kuuluvat ehdottomasti syksyyn? Mikä on teidän lemppari syyslakka? :)

14 kommenttia:

  1. Näissä on tyyliä! 8) Voimia muuttoon, se on ihan helkutin raskasta hommaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Niitä tarvitaan, onneksi meille ei kuitenkaan oo kertynyt mitään krääsää! :)

      Poista
  2. Todella upeat kynnet! Hyvin sopii värit yhteen! :)

    VastaaPoista
  3. Oikein nätit :) lemppari syyslakkoja on kaikki tummat ja ihanat. Niitä on aika monta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Sama täällä, välillä tosin tekee mieli pirteämpiä värejä kynsille. :)

      Poista
  4. On kyllä upeat kynnet! Ihanat! ♡
    Tähän aikaan syksystä miulle iskee eniten ruskeat ja oranssit värit, mutta lähempänä talvea alkaa sitten ihastuttamaan tummat värit ja juurikin tumman violetti ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Ruskeat lakat on ihania! Mulla taas tekee talvisin mieli aina sinisiä lakkoja.. :D

      Poista
  5. Kivat kynnet ja kiva että asiat alkaa järjestyyn ja saat asunnon

    VastaaPoista
  6. Nätit! Värit on ihanat ja oon tollasia aikasemminki ihastellu :)

    VastaaPoista
  7. Wow, nää on tosi upeat! Hyvin sopivat syksyyn:)

    VastaaPoista