tiistai 27. tammikuuta 2015

Hit me with your hot shot

Ihanaa kun lakkalaatikosta löytyy vielä käyttämättömiä lakkoja, tosin ne alkaa pikkuhiljaa huveta.. Ehkä olisi piakkoin lakkatilauksen paikka. ;) Tällä kertaa kynsille pääsi upea vaaleanpunainen hillitty hololakka. Ehkä mä laitoin tämän kynsille vähän huonoon aikaan, sillä näin talvella aurinkoa ei juuri näy. En kuitenkaan malttanut odottaa kesään tai edes kevääseen, vaan halusin sen kynsilleni hetinyt.


Girly Bitsin Hot Shot on haaleahko vaaleanpunainen, kolmen kerroksen lakka. Lyhyemmille kynsille olisi riittänyt kaksi. Tässä lakassa on ihan täydellinen suti minun kynsilleni, jolla on niin helppo lakata! Kynsinauhoille ei lakkaa valunut ollenkaan. Tämän lakan holoefekti on niin hillitty, ettei se käy silmille. Sopii mulle paremmin kuin hyvin! :) Koristeiksi laitoin pitkästä aikaa siirtokuvia. Hyvin toimi nämäkin, tosin osaan siirtokuvia oli läikkynyt kahvia, eikä ne meinannut millään irrota taustapahvista.. :D 


Aksenttikynnen menin feilaamaan typerän näköisillä strasseilla. Olisi vaan pitänyt jättää laittamatta. Mustana lakkana toimi Ginan musta.


Lakkauksista tuli ihan katseltavat, keskisormea lukuunottamatta. Mutta pieniä on nämä murheet. :)

Kuuluuko holot teidän mielestänne jokaiseen vuoden aikaan, vai vain kesään? :)

26 kommenttia:

  1. Kesällä tietty holot pääsee enemmän oikeuksiinsa, mutta itse tykkään kyllä käyttää niin talvellakin, kuin syksyllä. :D
    Tuo Hot Shot on kyllä todella nätti ja hyvin oot saanu koristeet sopimaan siihen. :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva väri:) holoa lakkasin juuri eilen ja harmittavasti nyt Se aurinko ei paista kun viikonloppuna paistoi niin nätisti... Eli jokaiseen vuoden aikaan kuuluu;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, eipä tuota aurinkoa tosissaan oo paljoo näkynyt, harmi sinänsä! :)

      Poista
  3. Kyllä holottaa voi milloin vaan, parhaimmillaan tietenkin auringossa mutta ei mua ainakaan mikään estä nitä muulloinkin käyttämästä, eikä näköjään suakaan :D Kaunis lakka ja kaunis lakkaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojuu, ei estä ei, haha! :D Eihän nämä oikeein pääse loistoonsa, mutta samapa se, kauniita lakkoja on aina kiva katella. :)

      Kiitoksia!

      Poista
  4. Kyllä holoja voi käyttää ympäri vuoden! Niissä on kuitenkin jotain spessua vaikkei aurinko niihin osuiskaan. :) kuten näissä sun söpöissä vaaleanpunaisissa. Tosi ihanat <3

    VastaaPoista
  5. Musta ja vaaleanpunainen vaan toimii aina :) ihanat ♡

    VastaaPoista
  6. Häh miten niin feilaamaan? Mä olin jo tulossa hehkuttaan kuinka saat aina tehtyä kaikkea mielenkiintoista strasseilla, mun mielestä tuo keskisormi on upea! <3 Ja kynnet muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi ihana sinä! <3 Itse ei aina näe valoisia puolia x) Suuret kiitokset! <3

      Poista
  7. Ihanat kynnet ja tosi kaunis lakka. <3

    VastaaPoista
  8. No kyllähän ne joko pääsee ehkä paremmin oikeuksiinsa auringossa, mutta onhan sitä lamputkin keksitty :)

    VastaaPoista
  9. Voi jehna, että on ihanat kynnet! Tykkään ja kovasti ^.^

    VastaaPoista
  10. Ja jälleen kerran niin kauniit kynnet. :) Holot kuuluu musta kynsille ihan ympäri vuoden. Toki ne tulee paremmin aina esiin auringossa, mutta kauniita ne on aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Tiina! :) <3
      Onhan näitä ihan kiva katsella valossa! :)

      Poista
  11. Kaikkia lakkoja voi käyttää ympäri vuoden mun mielestä.
    Todella ihana lakkaus! Ai että! <3

    VastaaPoista