perjantai 16. tammikuuta 2015

Just Chillax, Alice!

Heti kun mä kaivelin lakkalaatikkoa ja näin siellä yhden melkein unohtuneen kaunokaisen - Picture Polishin Chillaxin - tiesin heti millaiset lakkaukset haluan toteuttaa. Aika yksinkertaisella linjalla mentiin, mutta ehkä parempi niin! :)




Chillax pääsi etusormeen, pikkurilliin ja peukaloon. Lakka näytti peittävän jo yhdellä kerroksella, mutta lisäsin kuitenkin vielä toisen. Päälle tein leopilkkuja Ginan mustalla ja hammastikulla. Nimettömään halusin jotain, joka sopisi hyvin lakkauksiin, joten siihen lakkasin kaksi kerrosta Ginan mustaa ja päälle kiinnitin rusetin. Ei tuo ole aivan saman sävyinen Chillaxin kanssa, mutta muita vastaavia sävyjä multa ei rusettikokoelmasta löytynyt. :D Ja koska tupla-aksenttikynsi on muotia, oli keskisormeen saatava glitteriä! Glitterlakaksi valitsin Shimmer Polishin Alicen, jota on kynsillä kolme kerrosta. Vaikka Alice onkin suhteellisen tavallinen glitterlakaksi, on se silti yksi kauneimmista glittereistä jonka omistan. Ihanista ihanin Alice! :)


Ajattelin ensin täyttää leopilkut Alicella, mutta lopputuloksesta olisi saattanut tulla täyteen ahdettu. Kyllähän tuo rusetti toi jo ihan tarpeeksi näyttävyyttä kynsille. 

Nyt tekisi taas hirveästi mieli maalata kynsille kaikkea! Jos malttaisi vielä muutaman päivän tikuille harjoitella, niin on sitten ensiviikolla jotain muuta, kuin pelkkää tuhrua teille näytettävänä. :D

36 kommenttia:

  1. Onpas ihanat ♡ kokonaisuus toimii!

    VastaaPoista
  2. Oi miten nätit! Oon monessa paikassa nuita rusetteja nähny, ne on kyllä niin söpöjä. :3 Kuin kauan ne kestää kynsillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satsuli!! :)
      Rusetit on ihania, mutta ei kovin käytännöllisiä. :D Itseasiassa nämä lähti liukunemaan paikoiltaan heti kuvien oton jälkeen, kun menin käsiä pesemään. Mutta parhaimmillaan mulla on kestänyt pari päivää! :) Riippuu tietty siitä, millä ne kiinnittää.

      Poista
  3. Äh, taas ihanat rusettikynnet <3 nää on täydellisen ihanan mahtavat :) Tuliko selväksi että tykkään? :D

    VastaaPoista
  4. Ihan mahottoman nätit kynnet! Tykkään ^.^

    VastaaPoista
  5. Oi mitkä lakkaukset! Ihanat! <3

    VastaaPoista
  6. Alice sai jäädä myös mun kokoelmiin, pidin siitä tosi paljon! Ihanat kynnet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :)
      Alice on ihana! En minäkään tästä aio luopua. :)

      Poista
  7. Ai vitsit, tosi ihanat lakkaukset<3

    VastaaPoista
  8. Todella upeat kynnet<3! Onneksi hankin itsellenikin viimein tuon Chillaxin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ihana! <3

      Hyvä! Tää on nimittäin niin mahtava lakka! :)

      Poista
  9. Täälläkin ilmottautuu yksi Chillaxin juuri kokoelmiinsa saanut.. :) Sen väri on ihanan rauhoittava ja herkullinen. Kivat kynnet oot loihtinut! Nuo rusetit taitaa olla sun juttu, vai? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän se on! Kiitos E-S, kyllähän nuo rusetit on vieny mun sydämen, ihan niinkuin lakatkin :D

      Poista
  10. Hirmusen kivat kynnet!
    Chillax himottas mua kovastikin, mut pelkään sen olevan lähellä Kikon Mint Milkiä, enkä viitsisi maksaa niin paljoa cremelakasta, jolle omistan jo samankaltaisen version..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni! :)

      Sulla pitää pyytää joltain joka omistaa kummatkin, tekemään vertailun näistä! :D onhan nää PPt aika tyyriitä, joten ois kiva jos kaikille olisi halvemmat dupet. :D

      Poista
  11. en voi sanoo muuta kun aivan superihanat kynnet <3

    VastaaPoista
  12. Aivan ihana lakkaus :) Toi rusetti on niin ihana. Mullakin on tuollaisia rusetteja, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi käytettyä niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Nää on kyllä ihania! Mulla on näitä monessa eri värissä :D

      Poista
  13. Kaikki toimii niin upeasti yhdessä! <3

    VastaaPoista