perjantai 20. helmikuuta 2015

#ablecs15 Week 2 - Shades Of Grey

Poikkeuksellisesti postaan peräkkäisinä päivinä, jotta pysyn tämän haasteen perässä! :D Nämä viikot on mennyt taas niin nopeasti, että multa meinasi unohtua koko haaste. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :)


Harmaa on mulle vähän outo väri, sitä kun ei tule niin useasti kynsille laitettua. Onneksi viikon ensimmäinen haaste on nimeltään Shades Of Grey, joten pääsin kunnolla tutkimaan harmaiden lakkojen kokoelmaani. En yllättynyt kun huomasin, etten omista kuin muutaman harmaan sävyisen lakan. Käyttämättömien lakkojen seassa hengaili unholaan jäänyt harmaa glitterpommi - Delush Polishin Careless Whisper. Frost koostumuksen omaava lakka, jonka seassa on oransseja, vihreitä, hopeisia ja kultaisia pyörö- ja hexglittereitä. Kahdella kerroksella sain sopivan peittävän tuloksen.


Etusormeen ja pikkurilliin lakkasin kaksi kerrosta China Glazen Pelican Grey -lakkaa. Tämä lakka peitti juuri ja juuri kahdella kerroksella. Ilman koristeluita olisin tosin tarvinnut kolmannen. Lakan kuivuttua kiinnitin kynsiin kynsivinyylit ja täytin raidat kultaisella, punaisella ja vihreällä. Kultainen on OPIn Love.Angel.Music.Baby, punainen on Essencen Polka Holga ja vihreä taas Essencen Roller Coaster. Kaksi käyttämätöntä lakkaa yhdellä iskulla! :DRaitakynsiin tuli vahingossa aika jouluiset värit, mutta mä vaan yritin mätsätä ne tuohon glitterlakkaan. :D 

Hyvää viikonloppua kaikille! :)

10 kommenttia:

 1. Jotain tommosta harmaata glitterpommia minäkin kaipasin lakkalaatikkoja kaivellessani! Mutta ei, en löytänyt yhtään harmaata lakkaa kokoelmista:D täytyi siis vähän soveltaa! Toi Delush Polish on kyllä ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa löytyy toinen, melkein samanlainen mutta päätin tarttua tähän :)

   Poista
 2. Onpa ihana Delush, on mennyt ihan ohi! Vähän jouluisat, mutta minusta hirmu kivat :)

  VastaaPoista
 3. Mulle tuli mieleen joku karkkipaperi, tosi kivat!

  VastaaPoista
 4. Oi kun on hienot! Kiva, että laitoit näihin vähän väriä niin ei joudu koko viikkoa tuijottelemaan pelkkiä harmaita kynsiä tämän haasteen takia :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa on itsessään niin tylsä väri, että se kaipaa rinnalleen aina jotain väriä! :D Kiitos! :) <3

   Poista