torstai 19. helmikuuta 2015

Sun is up, I'm a mess

Voi kuinka ihana tunne tulikaan tuossa yksi päivä, kun availin isoa, postista tullutta lakkalaatikkoa. Tiesin kyllä mitä tuleman piti, mutta en odottanut lakkojen saapuvan näin pian. :) Instagramissa minua seurailevat ovatkin jo nähneet kuvan näistä mun uusista aarteista: China Glazen Road Trip kokoelmasta! <3 Jeps, mä menin ja tilasin koko kokoelman, johon kuuluu kaksitoista toinen toistaan kauniimpaa keväistä sävyä. Pastellia ja hentoa shimmeriä, niistä on tehty upeat kevätlakat!

Valitettavasti pienoinen valinnanvaikeus iski, kun sain lakat käsiini. Mikä saisi kunnian päästä ensimmäisenä kynsille? Koska ollaan saatu nauttia ihanastakamalasta auringosta jo muutamien päivien ajan, päätin tarttua ensimmäiseksi Sun's Up Top Down nimiseen keltaiseen kaunokaiseen, jonka seasta löytyy hienoa hentoista shimmeriä. Kynsillä tuo shimmeri ei valitettavasti kovinkaan voimakkaasti näy, mutta auringossa sitäkin enemmän. Kuvia ottaessani tuo ailahtelevainen aurinko ei tosin paistanut, joten saadaan tyytyä vain tuijottelemaan ihanaa keltaista, dottingtool-kukkasilla koristeltuna.


Sun's Up Top Down on todella läpikuultava lakka. Kynsillä lakkaa on kolme kerrosta, mikä ei riittänyt peittämään ainakaan minun kynsiäni. Lakka kuitenkin ihastutti niin paljon, ettei se haitannut laisinkaan. SUTD:n kaveriksi pääsi valkoisia kukkia, jotka tein dottingtoolilla. Enpä edes muista milloin viimeksi olisin käyttänyt dottaria kukkien tekemiseen. Oli yllättävän helppoa, vaikka ei noista kukista mitään täydellisyyksiä tullutkaan. Kukkien keskikohtiin ja muiden kynsien tyviin kiinnitin hopeisia strasseja, jotka olen saanut Inkki Pinkki verkkokaupasta esiteltäväksi. Minua lähinnä kiinnosti nähdä, sumeneeko nämäkin strassit päällyslakan alla. Ja kyllähän ne aika huomattavasti sumeni. Nämä strassit tuli koristehyrrässä, jossa näitä samaisia on monessa eri koossa. Kyllähän näitä tulee varmasti käytettyä, kun hopeiset muutenkin tahtoo huveta aika nopeasti. Tällä Strassihyrrällä on hintaa 3 euroa.



Löytyykö keltään yhtään China Glazen Road Trip -kokoelman lakkaa? Mitäs mieltä te olette koko kokoelmasta? :)

26 kommenttia:

  1. Mä ostin kaksi lakkaa, enkä varmaankaan osta muita siitä. Kaikki ihanat kevätvärithän sieltä löytyy, mutta luulen löytyvän liian paljon dupeja jos enemmän lähden ostelemaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei onneksi löydy noille dupeja, joten ovat ihan tervetulleita meikäläisen pienehköön kokoelmaan! :D

      Poista
  2. Oi kuinka ihanat kynnet! Aivan iihana tuo lakka ja koristelut <3 Tuo kokoelma on varmasti uupea. :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat kynnet ja tuo keltainen voisi näyttää todella täydelliseltä valkoisen päällä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani! :) Eipäs muuten tullut edes mieleen lakata valkoisen päälle! Pitää noi muut shimmerit kyllä lakata valkoisen päälle. :)

      Poista
  4. ompa herkku lakka ja kauniit kynnet<3 pitää kokeilla noita kukkia !

    VastaaPoista
  5. Nätit kynnet ja mukava nähdä keltaista muulloinkin kuin kesällä :) Road Trip -kokoelma on ihana!

    VastaaPoista
  6. Ihanat kesäkynnet! :) Ja tosi kaunis pullossa, eikä kuvissakaan näytä etteikö se olisi tarpeeksi peittävä kolmella kerroksella. :o
    En malta oottaa sun muita kynsiä/swatcheja muista lakoista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! :) Livenä se kuulsi läpi aikalailla, mutta ei tosissaan kuvissa näy. :) Varmasti tulette pian näkemään lisää näitä lakkaihanuuksia! :)

      Poista
  7. Oih, ihanan pirteät kynnet! Ja vautsi minkä tilauksen teit, tässä ihan kateus iskee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!! :)
      Kyllä tästä kokoelmasta on iloa pitkäksi aikaa! :D

      Poista
  8. Ohoh, tilasit kaikki 12!! Mä en oo toistaiseksi lämmennyt ko. kokoelmalle, mutta jään mielenkiinnolla oottelee sun kokemuksia ja kuvia lakoista - tiedä vaikka vielä käännän kelkkani niiden suhteen.. ;) Nää on ainakin ihanan pirteä kynnet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! :D En mä tosin kaikkia kerralla tilannut.. Tai muutaman päivän viiveellä :D Toivottavasti saan sun pään käännettyä!! :D Kiitos. :)

      Poista