perjantai 27. helmikuuta 2015

#ablecs15 Week 3: Abstract

Mä pidin näköjään vahingossa pienen loman blogin parista, kun huomasin postanneeni viimeksi tiistaina. O_o Tähän on kyllä ihan hyvä selitys! :D Kävin alkuviikosta pitkästä aikaa lainaamassa kirjoja kirjastosta, ja kaikki ylimääräinen aika on mennyt niiden lukemiseen. Olen mä toki kynsiäkin lakannut, mutta niistä en edes ole ottanut kuvia, kun olivat niin hirveitä tuherruksia. Enpä edes muuten muista, milloin olisin viimeksi jättänyt tekemiäni lakkauksia julkaisematta. Mutta joo, mulla on kolmesta kirjasta enää yksi luettavana, joten palaamme tavalliseen rytmiin luultavasti jo ensi viikolla. :D


Eilen piti kuitenkin tsempata ja tehdä ablecs15 haasteeseen abstraktit lakkaukset. Mulla ei tullut pahemmin muuta mieleen, kuin vain kuivalla sudilla tehtyjä lakkausideoita. Niinpä valitsin pohjalakaksi taas yhden China Glazen kevätkokoelman lakan, älyttömän pitkän nimen(ainakin lausuttuna) omaavan, sinisen crellyn - License & Registration Pls. Lakka peitti mainiosti kahdella kerroksella. Päälle sudin kuivalla sudilla Ginan valkoista, sekä OPIn Can't Find My Czechbookia. Päälle leimasin pikaisesti söpöt rusetit laatasta BP-32.


Viettäkäähän kaikki oikein mukava viikonloppu! :)8 kommenttia:

 1. Ei kolme päivää oo aika eikä mikää olla julkaisematta :D hienot kynnet teit, ite oisin varmaan samaan suuntaan jos oisin ablecs mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itseasiassa laskin väärin ja jotenki tää aika tuntu ikuisuudelta. :D
   Kiitti Johanna! :)

   Poista
 2. Ihanan väriset, pitää joskus myös koklaa tota sutimista :)

  VastaaPoista
 3. Nää on tosi hienot! Kiva lisä nuo rusetit :)

  VastaaPoista