maanantai 14. syyskuuta 2015

Onnellisuus lakkaukset

Pöh. Miksi teksin tuottaminen on välillä niin vaikeaa? Ajatus ei näköjään yhtään kulje. Olisi ihana kirjoittaa aina pitkiä pätkiä tekstiä lakkausten lomassa.No ehkä parempi pitää tekstit lyhyenä, ettei tule mitään höpöhöpö juttuja kirjoiteltua.

Mä oon nyt ihan into piukeana tämän 31 päivän kynsihaasteen kanssa. Ja kyllähän mun mielialaan vaikuttaa myös kymmenet uudet kynsilakat x) Ihanaa on myöskin se, että oon rakastunut uudelleen kynsiharrastukseen. Heh, oonpas mä nyt positiivinen. Kaikki on vaan tällä hetkellä ihanaa. :)


Toisen päivän haasteena oli siis lakata kynnet oranssilla lakalla. Tämähän sopi mulle aivan mainiosti, sillä käyttämättömien lakkojen läjässä lojui ihan täydellinen oranssi lakka - piCture pOlishin Citrus. Lakka peitti kahdella helpolla kerroksella. Citrusta siis jokaisessa kynnessä, paitsi keskisormessa, johon lakkasin kaksi kerrosta OPIn This Gown Needs a Crownia ja päälle vielä kaksi kerrosta Shimmer Polishin Alicea. Edellä mainittu lakka pääsi kyllä näyttäytymään jokaisella kynnellä.

Googlettelin aikani kuluksi kuvia ja testipostauksia tästä Citruksesta ja huomasin, että kaikki oli kirjoittanut sen olevan neon oranssi. Mä en itse menisi siitä ihan takuuseen, sillä mulle neonlakat on sellaisia, jotka kunnolla pomppaa silmille. Mulle ei semmoista mielikuvaa lakasta jäänyt, mutta kaitpa se sitten neon on. :D



Mun on kyllä taas pakko hieman kehaista Alicea. Ihan uskomattoman tasainen glitterlakka - ei mitään ylimääräisiä möykkyjä missään. Onhan tuo muutenkin tosi nätti.
Nimettömään, etusormeen ja peukkuun heitin muutamat kirkkaat strassit. Samantyylisiä lakkauksiahan mä olen tehnyt aikaisemminkin, mutta kun Nena Sofian "Top10: Kauneimmat lakkaukseni" postauksessa vilahti nämä ihanat strassilakkaukset, oli mun pakko saada omille kynsille edes vähän samantyylistä. :)


Onko Citrus teidän silmäänne neon? 

24 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Jatkan tätä sun ihanuusteemaa. :D Kiva kun oot löytänyt taas innon lakkailla!

    VastaaPoista
  2. Aika auttaa yleensä moneen asiaan, kiva että oot taas innostunut. Neon väriä en tästä lakasta miellä! Nätti kokonaisuus, tosi kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, se on kyllä paras lääke :)
      Nojuu, en kyllä minäkään! Kiitti Sole! :)

      Poista
  3. No ei tuo oo minusta nähnykkää neonia. :D Ältsin kauniit kynnet! Strassikasat on <3

    VastaaPoista
  4. Nätit kynnet ja hienoa, että oot löytänyt kynsikipinän uudestaan.

    VastaaPoista
  5. Oi, miten ihanan positiivinen lakkaus :) ihanan pirteä väri ja kunnolla bling blingiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Enail!
      Tämä lakka on kyllä upean värinen :)

      Poista
  6. Ihana väriyhdistelmä tämä! Ja kauniit ovat tietysti koristelutkin. :)

    VastaaPoista
  7. Ihanan sitruksinen ja raikas lakkaus. Tykkään! <3

    VastaaPoista
  8. Wau, hurjan onnistunut ja kaunis lakkaus! Tuo Citrus on oikein valloittava oranssi, herkullisen syksyinen :) ♥

    VastaaPoista
  9. Ihanan raikas lakka tuo Citrus! Mun silmään se ei näytä neonilta. Hopea ja oranssi on muuten todella hyvä väriyhdistelmä, kivat koristelut!

    VastaaPoista