tiistai 8. heinäkuuta 2014

Maniswap with Masa

Nail Addict - blogin kirjoittaja Masa kysyi minulta viimeviikolla olisinko halukas maniswappiin. Ja hei, tottakai olin! :D Tämä oli mulle ihan uusi juttu vaikka oonkin näitä nähnyt instagramissa sekä Heidin ja Marinan blogeissa. 
Päätettiin Masan kanssa että valitaan toistemme blogeista lakkaukset ja tehdään ne sitten itselle. Mulle valinta oli aika helppo monista vaihtoehdoista huolimatta, sillä olin luonut jonkin asteen pakkomielteen erääseen Masan tekemään skittletteen. Niinpä lähdin etsiskelemään helmeristäni vihreää lakkaa joka olisi sävyltään mahdollisimman lähellä tuota Masan käyttämää kikon lakkaa. Luulin löytäneeni oikean lakan, mutta kun nyt katson noita lakkauksia vierekkäin, huomasin ettei ne ole sävyltään lainkaan samanlaisia. Voi kökkö...




Etusormeen ja pikkurilliin lakkasin yhden kerroksen luottolakkaani, China Glaze - Liquid Leather. Käytin sitä myös keskisormessa puoleen kynteen.
Muissa kynsissä on kolme kerrosta Golden Rosen jotain vihreää lakkaa.. :D Sävynumeroa en tiedä eikä kyllä paljoa kiinnostakaan. Sen verran karsea lakka. Täydellistä peittävyyttä en saanut edes sillä kolmella kerroksella eikä todellakaan huvittanut lakata enää neljättä. Leimasin kynsiin hymynaamat Bundle Monsterin laatasta BM-304 konadin mustalla leimauslakalla. Hopeisia niittejä on keskisormessa jopa 11. 

Huomasin myös että Masa oli leimannut hymynaamat "väärinpäin", eli siinäkin menin ihan metsään.. :D Huh.. No mutta ihan kelpo suoritus?




Tykkään Masan lakkauksista enemmän, mutta eivät nuo minunkaan ihan kamalat ole. :)

Masan tekemät lakkaukset pääsette kurkkaamaan hänen blogistaan. :)

13 kommenttia:

  1. JEEE! Mahtavaa, että lähdit Masan mukana tähän hommaan!
    Aivan super hyvin oot saanut kopioitua nuo Masan ihanat hymykynnet. Ja mikä sattuma, että teillä on samanmalliset kynnet ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niinpä! Tämä oli kyllä tosi mukava juttu! :)
      Kiitos Heidi! :)

      Poista
  2. Hienosti säkin onnistuit! Leimaukset on ainaki onnistunu paremmin ku mulla :-D en käsitä miksen osaa leimata bm laatoilla kunnolla :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)
      Mulla harvemmin on ongelmia leimojen kanssa, yleensä vaan niiden koossa! :D

      Poista
  3. Näitä maniswappeja on ollu tosi kiva seurata kyllä. :) Nääkin on tosi onnistuneet versiot Masan kynsistä!

    VastaaPoista
  4. Tosi hauska idea, en olekkaan ennen törmännyt :D ja mahti toteutus ! :)

    VastaaPoista
  5. Hyvältä näyttää! Tykkään sun lopputuloksesta...

    VastaaPoista
  6. Oi vitsit! Hauska idea! :D Mä tykkään noista sun kynsistä kyllä ihan älyttömästi!

    VastaaPoista