keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Simple? I love simple!

Minä näin kuvan päässäni näistä lakkauksista. Olin menossa eräänä iltana nukkumaan ja kun suljin silmät, näin mielessäni kultaiset lakkaukset vaaleansinisillä kiekuroilla höystettynä. Kirjoitin sen heti puhelimeeni ettei se vain unohtuisi. Viikon se idea tosin kerkesi luonnoksissa hengailla ennenkuin tartuin tuumasta toimeen.

Nimettömään lakkasin kolme kerrosta China Glaze - Aquadelic lakkaa, lyhyempiin kynsiin kaksi kerrosta olisi riittänyt. Tämä lakka oli ensimmäisiä chinan lakkojani ja on mulle edelleen tärkeä ja niin nätti turkoosi ihanuus! Peittää hyvin ja kuivuu nopeasti, ei ole edes paksuuntunut yhtään vaikka puoli pulloa on jo tullut käytettyä. 
Muissa kynsissä kolme kerrosta OPI - My Favorite Ournament lakkaa. Oih ja voih, rakkautta ensisilmäyksellä. Tosin kynsinauhojen siistiminen ei ollut mikään ihana elämys, mutta sama ongelma on varmasti jokaisen glitterlakan kohdalla. :D Kuorrutin lakan kahdella kerroksella sechen pikakuivattajaa.
Yritin myös taiteilla dottingtoolilla ruusuja, yritykseksi jäi. Ei noita kiekuroita ihan kuka tahansa ruusuiksi tunnistaisi mutta se ei minua haittaa. Lakkauksista tuli juuri sellaiset kuin olin ajatellutkin. :)




Rusetit on muuten ebaysta jotka pysyivät kynsillä kolme päivää kynsiliiman avulla. En luultavasti koskaan tule kyllästymään rusetteihin, on ne sen verran mahtavia koristeita!

17 kommenttia:

  1. Heh..Tiedän tunteen kun ne ideat tulevat jostain päähän! Nämä ovat tosi nätit, kulta ja turkoosi sopii hyvin yhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :D Mulla ei itseasiassa noita kovinkaan usein tule! Kiitos paljon! :)

      Poista
  2. Tosi kauniit kynnet, ihanat. <3

    VastaaPoista
  3. Kauniit! :) musta noi ruusutki on hienot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! :) Onhan ne ihan nätit jos ajattelee niitä vain kiekuroina :D

      Poista
  4. Oi, on kyllä kauniit kynnet. :) Ja tuo rusetti! <3

    VastaaPoista
  5. Oih ja voih kuinka kauniit kynnet ^_^

    VastaaPoista