keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Maybelline neonlakat

Tänä kesänä kynsilläni on nähty harvinaisen vähän neonvärejä, joka johtuu osittain siitä etten sellaisia lakkoja omista kuin vain kaksi kappaletta. Päätin korjata asian Tallinnan reissulla, jossa näitä Maybellinen hehkutettuja neonlakkoja oli muutama tarjolla, ja vielä ihan kelpo hintaan. Näissä jäi harmittamaan yksi pienenpieni juttu, näillä ei ole nimiä! Muistan miltein kaikki lakkani nimeltä ulkoa, mutta numeroita ei Erkkikään muista. Noh, pikkuvikoja.. On nämä silti todella ihania.

Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta China Glaze - White on white lakkaa. En uskonut näiden neonlakkojen peittävän itsessään kovinkaan hyvin, joten valkoinen pohjalakka oli ihan ehdoton. Maybellinen vihreää neonlakkaa on valkoisen päällä myöskin kaksi kerrosta. Lakka kuivui mataksi, niinkuin varmaan useimmat neonit. Levitys oli helppoa leveän sudin ansiosta, eikä kuivumistakaan tarvinnut kauaa odotella. Kaikin puolin kelpo lakka siis, kaunishan tuo on kuin mikä vaikken vihreistä lakoista yleensä pidäkään. 
Koristeluiden suhteen olin taas ihan pihalla.. Millä tavalla tuollaisen lakan voisi koristella..? No, valkoisilla leimoilla tietenkin! :D Ei ihan paras valinta, mutta lopputulos oli aika mieleinen. Leimat on siis Pueenin laatasta 46, jonka päälle pilkuttelin vielä vaaleanpunaisia neonpalloja Maybellinen toisesta neonlakasta. Tuota vaaleanpunaista on ehdottomasti saatava kynsille mahdollisimman nopeasti!




Neonlakoilla toteutettuja lakkauksia toivottiin muuten myös arvontapostauksen vastauksissa, joten täältä pesee! :D Eihän tuo vihreä edes ole niin silmille pompsahtava kuin neonlakat yleensä, vaikka juuri sitä tuolta lakalta toivoinkin.
Jos et ole vielä osallistunut arvontaan, pääset täyttämään lomakkeen tästä! :)

16 kommenttia:

  1. Tosi nätti vihreä! Pitääkin käydä itsellenikin hakemassa tuollainen :D

    VastaaPoista
  2. Hei.On niillä täällä suomessa nimet.Vihreä on chic chartreuse, pinkki on tropink, koralli on coral heat ja se viiminen on sun flare.Piti luntata omista pulloista:)Ja jenkkilässähän nämä on nimetty ihan erilailla ja siel on muistaakseni 2 muutaki väriä,pöh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten mun pulloissa ei ole :o missä kohtaa ne nimet on tarkalleen? En minä nää o_O

      Poista
  3. Juuri olin tulossa sanomaan samaa, että mulla löytyy myös nimet noille? :o Onpas kumma juttu, jos sulla niitä ei ole. :D
    Kynnet on todella nätit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Outoa! :D No liimaan sitten ite pohjaan jotku nimilaput :D
      Kiitoksia! :)

      Poista
  4. Pirteän värinen tuo vihreä, hyvin sopii nuo leimat ja vaaleanpunaiset pilkut koristeeksi :)

    VastaaPoista
  5. Hienot kynnet ja ihana tuo vihreä. Onneks tuli itekin hankittua tuo ja ne kolme muuta. :) Se lakan nimi lukee mulla ainakin siinä pullon takana olevassa valkoisessa tarralapussa heti sen numeron alapuolella.

    VastaaPoista
  6. Äh, pitääköhän se vaan käydä näitä neoneja ostamassa.. :D
    Kauniit kynnet!

    VastaaPoista