maanantai 21. heinäkuuta 2014

Yliannostut tekstuurilakkoja.

Yhä enemmän olen alkanut lämmetä tavallisille tekstuurilakoille. Lakkalaatikossa odotti läjäpäin erivärisiä tekstuureja kynsille pääsyä. Muhun on tarttunut rusketus aika mukavasti tämän heinäkuun aikana, ja ajattelin että valkoinen sopisi ihan täydellisesti päivettyneelle iholle. China Glazen valkoista on tullut käytettyä useampi pullo, joten tällä kertaa päätin tarttua hieman röpelöisempään yksilöön, nimittäin Color Clubin Coastlineen. Pelkäsin tämän olevan samanlainen kuin China Glazen There's snow one like you, mutta onnekseni olin väärässä. Se kamala riisipuuromällilakka ei ole onneksi yhtään niinkuin Coastline. Tässä ei ole yhtään ylimääräisiä ja erikokoisia klönttejä, vaan on kaikessa karheudessaan aika tasainen, ja silti niin ihana hipelöintilakka.
Coastlinea on kynsillä kaksi helppoa kerrosta. Koristeluiksi olin ensin ajatellut jotain color block tyylistä, mutta lakkojen yhdistely tuotti mulle tuskaa. Niinpä päädyin tekemään vain nimettömiin helpot "puolikuut" pienellä säväyksellä. Ja tietenkin, niittejä! :D 



Nämä lakkaukset pysysivät kynsillä vain yhden päivän, sillä niitit lähtivät kävelemään jo saman illan aikana niiden laitosta.

6 kommenttia: