perjantai 28. marraskuuta 2014

Shimmer Polish: Jennifer

Niin olisi taas vuorossa yksi Shimmer Polishin lakka. Kerkesihän nämä tuolla luonnoksissa muutaman viikon chillailla, koska mä unohdin ihan kokonaan nämä kynnet.. :D Tämän kanssa ei ollut mitään päänvaivaa miettiessäni, mihin tämän yhdistäisin. Mustaan se oli yhdistettävä, en tiedä miksi. :D Mutta joo, tänään nähdään mustia leimoja ja paljon glitteriä! Saas nähdä, tuleeko näiden Shimmer Polishin lakkojen jälkeen glitter-ähky. Ainakaan vielä ei ole alkanut tökkimään.


Jennifer on aika hillitty glitter, joka sisältää pääasiassa hopeisia glittereitä, mutta mukaan mahtuu myös mustia, sinisiä ja punaisia. Jenniferiä lakkasin keskisormeen ja nimettömään kolme kerrosta, ja lakka peittikin aika hyvin. Alle ei siis välttämättä tarvitse mitään värilakkaa. Päälle leimat konadin mustalla, käytin jälleen MoYoun Suki-04 laattaa, josta tuo ihana kuvio.
Muissa kynsissä kaksi kerrosta Liquid Leatheria ja niiden päälle tein siveltimellä epämääräiset glitterklöntit.. :DIhan kivat näistä tuli, mutten kuitenkaan viihtynyt näillä kynsillä kuin yhden päivän. 

Oon nyt yrittänyt löytää itselleni sopivaa postausrytmiä ja ajatellut julkaista kaksi kertaa viikossa, kunnes pääsen taas lakkailemaan useammin. Nyt alkaa kuulkaas rakkaat lukijani ihana, normaali postausrytmi!! Jehuuu! :D Tai ainakin mä pyrin siihen, että saan joka toinen päivä postattua. :) Niin ja hei, mahtavaa viikonloppua teille! <3

14 kommenttia: