torstai 13. marraskuuta 2014

Sormiin sattuu!

Kuten edellisessä postauksessa jo mainitsinkin, jouduin lyhentämään kynteni ihan minimaaliseen pituuteen, johtuen kynsieni äkillisestä katkeamisesta. Mulla ei ole pitkiin aikoihin ollut näin lyhyitä kynsiä, tuntuu niin oudolta! Ja ihan oikeasti, sormen päät ovat todella aran tuntuiset. Tässä on vain yksi hyvä juttu; MoYou Londonin leimat sopivat just eikä melkein näihin nysiin, sillä ne laatat jotka omistan, sopivat vain minikynsille.. Kyllä mä seuraavan kerran varmistan, että laatat jotka tilaan ovat XL kokoisia.

Mä en pystynyt katselemaan eripituisia kynsiä, joten viilattava oli; jopa niin paljon että sattui. :(

Tehtiin muistaakseni elokuussa (?) Harlow & Co:lle kimppatilaus, ja sain muutaman lakan vasta hetki sitten ja loput ovat vasta tulossa, sillä useimmat mun lakat olivatkin loppu varastosta. Nyyh! 
Nyt onneksi pääsin käsiin ihanaan verenpunaiseen lakkaan; Picture Polishin Vampireen. Voi autuutta, mikä upea lakka! Juuri tämän sävyistä lakkaa mä olen aina halunnutkin. Vampiren koostumus oli jännä; ehkä vähän siirappinen jelly. Onneksi lakatessa en huomannut mitään moitittavaa, eikä lakka edes lähtenyt valumaan kynsinauhoille, sillä tuollaisen tumman lakan poistaminen kuivilta kynsinauhoilta on aika tuskallista.

Otin ulkona kuvat ja siellä vähän sato, niin kynsiinkin pääsi vesipisaroita. :D
Vampirea lakkasin peukkuun, etusormeen ja pikkurilliin kolme kerrosta. Muutama ilmakupla ilmeistyi lakan kuivuttua, mutta Seche Vite korjasi senkin ongelman. Kynsiin lisäsin lisäksi parit kultaiset pyöreät niitit.
Keskisormessa on kaksi kerrosta OPIn Love.Angel.Music.Babya. En jättänyt tälläkään kertaa lakkaa LAMBia ilman päällyslakkaa, sillä tunnetustihan se ei olisi kynsillä kauaa pysynyt. 

Nimettömään taas lakkasin kaksi kerrosta Ginan valkoista, ja päälle tein leimat MoYou Londonin Suki 04 laatasta. Leimauslakkana toimi Konadin Dark Purple, joka muuten mätsää Vampiren kanssa ihan täydellisesti. Tilasin muuten Cesarshopista kuusi uutta leimauslakkaa, sillä omistin ennestään vain mustan ja valkoisen.  Ja vähän vaikutti myös se, että sivuilla myytiin Konadin leimauslakkoja vain 2e kappale hintaan! Vielä kun omistaisi kaikkia ihania leimauslaattoja! :)Miten te hoidatte kynsiänne ja käsiänne talviaikaan? :)

16 kommenttia:

 1. Ihana toi Vampire! ♡ Muutenkin tykkään näistä kynsistä tosi paljon! ^__^

  VastaaPoista
 2. Nämä on kivat! :) Ja tuo Vampire sopii tosi hyvin sulle.

  Mä öljyän, öljyän, öljyän.. Rasvaan, rasvaan ja rasvaan. :D Nyt meinasin ottaa Oriflamen Tender caren kokeiluun kynsinauhoille, kun ei meinaa nykyinen öljy olla tarpeeks kosteuttava. Plus sitten sisäisesti myös kaikki tarvittavat vitamiinit yms. Ja aina suojaan kädet hanskoilla esim. siivotessa, tiskatessa, ulos mennessä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Tiina! :)

   Mullakin pitäis vaihtaa öljyt, vaikla nyt on jäänyt se vähän vähemmälle.. :/

   Poista
 3. Nätti lakkaus. Mää holvaan käsirasvoja ja kynsinauhaöljyä ja -voiteita koko ajan jo nyt, ettei ois kovin kuiva käsi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Noniin, on ihan hyvä varautua ettei kädet pääse rapistumaan! :D

   Poista
 4. Kauniit kynnet! Mulla harvemmin talvisin kuivuu kädet pahemmin, mutta kynsinauhat kyllä kärsivät helpostikin. Sitten vain öljyä, käsirasvaa ja yöksi Lidlin SOS -rasvaa, pakko hehkuttaa, että joskus tuote voi olla halpa ja hyvä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Sama ongelma mulla.
   Mä muuten käytän samaa rasvaa öisin, ihan parasta! Siinä on kyllä hinta-laatusuhde kohdillaan! :)

   Poista
 5. Minä käytän Trindin Nail Repairia, toivottavasti se nyt pitää kynnet siinä kunnossa ettei ne katkeisi. Öljyän lähes joka päivä, käytän kynsinauhavoidetta ja käsirasvaa. Aina kaksi kerrosta aluslakkaa. Tuntuu että se suojaa parhaiten :)

  Sun kynnet on nätit, tasapituiset ja siitähän ne kasvaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noilla luulis kynnet pysyvän kunnossa! Itekki laitan aina poikkeuksetta kaks kerrosta aluslakkaa. :)

   Kiitoksia kovasti, ihana kommentti! <3

   Poista
 6. Ihana Vampire ja kynnet muuteski! :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniit ja tyylikkäät lakkaukset! :) Ihana tuo leimakuosi <3

  VastaaPoista
 8. Ihanat kynnet. <3 Niin nätin verenpunainen tuo Vampire. Mullakin tuli lyhennettyä kynnet, napsuvat kilpaa poikki. Pitää taas yrittää muistaa syödä biotiinia, aina vaan jää, vaikka laittaisi purkit nenän eteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Mä en muuten ole koskaan biotiinia kokeillut. Jos kynnet menee pahempaan kuntoon, niin ehkä se olis mun viimeinen oljenkorsi. :D

   Poista