maanantai 10. marraskuuta 2014

Yksi kauneimmista lakoista, jonka omistan.

Se on China Glazen Ruby Pumps. Tämä lakka mielletään joululakaksi, mutta mun mielestä tätä voi käyttää ympäri vuoden. Mä olen käyttänyt Rubya viimeksi noin vuosi sitten ja jättänyt sen sitemmin unholaan. 

Halusin yhdistää Ruby Pumpsin valkoisiin leimoihin - en kultaisiin, sillä niistä se joulufiilis vasta olisikin tullut.. :D Ei mulla tosin edes ole kultaista leimauslakkaa..

Lakkasin Rubya kynsiin kolme kerrosta. Mä luulin että tuo olisi ollut hieman peittävämpää, mutta kahden kerroksen jälkeen kynnen kärjet kuulsivat läpi. No annettakoon se anteeksi, tuo lakka kun on ihan jumalaisen kaunis! Valitettavasti kuvat eivät anna oikeutta lakan kauneudelle, mutta lakkapullosta sen voitte hyvin nähdä! ;)


Peukkuun, nimettömään ja keskisormeen tein leimat konadin valkoisella, BPSn laatasta (Jolla ei ole mitään nimeä tai numeroa).
Keskisormen leimaus meni semisti pilalle, joten eikun puolet kynnestä peittoon! :D En halunnut keskelle strasseja tai muita härpäkkeitä, vaan maalasin siihen simppelin valkoisen viivan.


Näillä lakkauksilla oleillessani, nimettömästä katkesi kynsi ihan kunnolla, joten seuraavaksi näette ihan nysäkynnet! Murr... :/

Tuoko Ruby Pumps teille vain joulun mieleen?

20 kommenttia:

 1. Kaunis lakkaus! <3 Mulle tuo Ruby Pumps on ihan joululakka.

  VastaaPoista
 2. Kauniit kynnet kyllä oot saanu aikaan! :3 Mun mielestä tuota lakkaa voi käyttää ympäri vuoden, vaikka kyllähän siitä hieman joulu tulee mieleen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani! :)
   Aksenttikyntenä tää vois olla aika passeli, ei olis niin jouluinen. :D

   Poista
 3. Oo miten kaunis! Ehkä mäkin voisin muulloinkin ku jouluna tuota käyttää.. :D

  VastaaPoista
 4. kauniit ! <3 ruby pumps on kyllä tosi nätti, koristelut sopii hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo Ruby Pumps! Ja kyllähän siitä pelkästään joulu tulee mieleen, mutta nämä lakkailut ovat kyllä tosi kauniit ja neutraalit, eivätkä hypi silmille laulamaan jingle bellsiä. Aivan ihanat todella, ja tuo keskisormen "korjailu" sopii ihan täydellisesti näihin kynsiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Tuossa oot kyllä oikeessa, nää ei tosiaan oo liian silmiin pistävät, jonka takia tää lakkaus ei tuo mulle olleskaa joulua mieleen. :D

   Poista
 6. Omistan itse saman lakan ja onhan se sellainen tuijottelulakka,todella kaunis! Blogimaailmassa ruby pumpsia kutsutaan "the joululakaksi",mutta itse viimeksi taisin juhannuksena lakata kyseisellä lakalla,että en lajittele lakkoja mihinkään teemalokeroihin. Toki lakka joulun talviaikaan tuo mieleen:)

  http://ajatuksiaelamastajamuusta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! :) Harmi että kaikki lakat leimataan johonkin ryhmään.. Vaikka neonotkin on ns. Kesälakkoja, niin mun mielestä niitäkin voi käyttää ympäri vuoden. :)

   Poista
 7. Nätti lakka kyllä ja nätit on kynnet muutenkin! :) Tosi joulunpunainen, mutta miksei vois käyttää muullonkin.

  VastaaPoista
 8. Mä en ole vielä testannut Ruby Pumpsia, vaikkakin mulla sitä minipullo onkin tuolla kaapissa. Täytyypä pian kokeilla. Mun mielestä tätä voi käyttää muulloinkin, vaikka aika jouluisena tätä pidänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! :) Kannattaa kyllä lakata sillä, se on jotenkin niin moniulotteinen, vaikka mun kuvissa se ei näykään. :)

   Poista