perjantai 21. marraskuuta 2014

Vadelmavene

Otsikkohan ei varsinaisesti liity tämän kertaisiin lakkauksiin millään tavalla, vadelmavene vain tuli mieleen tuosta vadelman värisestä Essien lakasta. :D Näistä lakkauksista tuli muuten välittömästi Anniinamainen tuntu, sillä usein hänen kynsillään nähdään kaikkea tyttömäistä. Huomasin myöskin, että hän on tehnyt tällaiset viivakynnet, ei siis mikään ihme että tuli Anniina mieleen. :) 


Lakkaukset halusin toteuttaa nudea ja vadelmanpunaista käyttäen, ja pitää ne mahdollisimman yksinkertaisina. Eksyihän sinne toki vähän sitä ja tuota, mutta aika hemmetin ihanat näistä tuli, vaikka itse sanonkin. :)

Kaikkiin kynsiin, paitsi nimettömään lakkasin ensin kaksi kerrosta Essien Sand Tropezia. Lakka käyttäytyi ensimmäistä kertaa todella huonosti, kupli ihan kamalasti. :( Tämä on ensimmäinen kerta kun mulla on tämän lakan kanssa ongelmia. Noh, jospa se tuosta. Keskisormessa koreilee Style Hunter, joka ei vieläkään yllättänyt minua; ainakaan positiivisesti. Samanlainen riesa se on niinkuin edelliskerrallakin, mutta silti niin vietävän kaunis.. Voisitko kiltti muuttua hyvin käyttäytyväksi?
Style Hunterilla tein myös viivat nimettömään ja etusormeen, sekä ruusut pikkurilliin. Keskisormeen lisäsin värilakan päälle kerroksen Dollish Polishin Drooling Over Your Polishia <3


Lakat pettivät, mutta lopputuloksesta tuli itselle todella mieluinen, enkä olisi millään raskinut näitä poistaa! :)

Talvi ei näytä tulevan kynsilleni ainakaan hetkeen. :D Ellei sitten joku halua talvisia lakkauksia nähdä? :)

14 kommenttia:

 1. Oih, todella kivat kynnet ^.^
  Ja aivan mahdottoman hyvin toimii värit yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Nanne! :)
   Minäkin tykkään juurikin noista väreistä. :)

   Poista
 2. Ongelmat ei kyllä välitä ainakaan kuvista. Kauniit kynnet väreineen kaikkineen<3

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit kynnet! Ja ei haittaa, ettei talvea näy kynsilläsi, ei sitä oikeastaan ulkonakaan näy, ja tätä pimeää on ihan hyväkin piristää vähän kesäisemmillä lakkauksilla ainakin aika ajoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Ihan totta, ei aina jaksa synkistellä! :D Kylläpä niitä talvikynsiä kerkeää tekemään. :)

   Poista
 4. Wautsi<3 Värit sopii hyvin yhteen!

  VastaaPoista
 5. Ihanat! Värit sopii niin hyvin! ❤

  VastaaPoista
 6. ää niin suloiset <3 alko tekemään mieli vadelmakarkkeja, sellasia mitä saa irtokarkeista.. :P

  VastaaPoista