keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Uusi indie-tuttavuus.

Onko kukaan huomannut, että juuri tehdyistä kynsistä on todella vaikea alkaa kirjoittamaan? Mä teen yleensä postauksia valmiiksi luonnoksiin, eli saatan kirjoittaa esim. viikko sitten tehdyistä kynsistä, ja silloin juttu luistaa paremmin. En tiedä mikä siinä on, mutta kun lakkaukset ovat kynsillä olleet muutaman päivän, niistä löytyy niin paljon enemmän kerrottavaa. Nyt mä kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja kirjoitin tämän postauksen heti lakkaukset tehtyäni.

Korjaus muuten siihen Vampire kynsipostaukseen; lakka olikin tilattu Llarowelta, eikä Harlow & Co:lta. Sama lakkatilaus sisältikin tämän uuden indielakan, joka ei merkiltään ollut minulle ennestään tuttu. Jindie Nails oli siis minulle ihan tuntematon ennen Llarowen tilausta. Sivuilta löytyikin muutama herkullinen glitterlakka, mutta päädyin vain yhteen kyseisen merkin lakkaan. Ihan kiva kokeilla välillä uusia lakkamerkkejä, koskaan kun ei tiedä löytääkö oman lempparin.Tosissaan, tämä lakka on Jindie Nailsin Re-Fresh To Death. Vaalean lila crelly, jossa on seassa liloja, tumman violetteja, pinkkejä ja sinisiä pyöreitä ja neliön muotoisia glittereitä. Glitterit olivat todella tiheässä, itse väittäisin niitä olevan aivan liikaa. Lakka oli aika paksuhkoa omaan makuuni ja se todella vaikeutti lakkaamista. Onneksi kaksi kerrosta riitti täydelliseen peittävyyteen; kolmas kerros olisi tehnyt lakkauksesta liian paksun.

Keskisormeen lakkasin pitkästä aikaa China Glazen That's Shore Brightia, jota on kynnellä kaksi kerrosta. Päällä leimat Born Pretty Storelta testiin saamastani leimauslaatasta: Born Pretty-04. Ei taaskaan mitään valittamista laadusta. Toimii oikein hyvin ja ohuemmatkin viivat saa kokonaisina stampperista kynnelle. Leimauslakkana käytin Konadin Royal Purplea. Leimasta tuli todella onnistunut, eikä se levinnyt ollenkaan! Hyvä minä! :D


* Leimauslaattoja saa ostettua Born Pretty Storen sivuilta n. 2-3 dollarin hintaan. Kannattaa katsoa myös muut tarjonnat. :) En hyödy linkkien klikkailuista tai ostoista.

Muistakaas käyttää 10% alennuskoodiani: SKPX31,  niin saadaan joskus teille lukijoille se arvonta, jonka BPS sponsoroi! :)

Näistä lakkauksista saattoi kuitenkin tulla yhdet tämän vuoden lemppareista. :o Aina ei tarvi kynsissä olla kaikkea mahtavaa, yksinkertaisetkin ovat ihan jees! :)

12 kommenttia:

 1. Todella upeat kynnet! Mun mielestä tuossa lakassa on juuri ihanan paljon glitteriä, harvoin tulee vastaan tuommoisia. Pitäisi varmaan tilata itsellekin tuo, sen verran herkulta näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Muutenhan tuo olikin ihan kiva, mutta se glitter paljous oikeasti hankaloitti lakan levittämistä. :/

   Poista
 2. Mä kirjotan postaukset yleensä aina illalla; päivällä en saa mitään aikaseksi. En tosiaan tiiä mikä siinä on, että iltasin sujuu vaan paremmi:D

  On kyllä muuten nätti glitter, jonka pohjalta oot kauniin lakkauksen tehny:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aikalailla sama juttu! :D Iltaisin on varmaan vaan niin rauhallista, että on helppo kirjoittaa. :)

   Kiitoksia Anni! :)

   Poista
 3. Nää on oikeasti todella mageet! Yhdet upeimmista kyllä! :)

  VastaaPoista
 4. Leima on todella upea! Tuo glitterlakka on kyllä melkonen sekametelisoppa... :D

  VastaaPoista
 5. Tosi upeet! Toi glitterlakka on niin ihana! ❤

  VastaaPoista