tiistai 2. joulukuuta 2014

OPI - Green On The Runway

Olen sanaton. Olen tainnut törmätä kauneimpaan lakkaan, jonka olen koskaan nähnyt. Koskaan. Mä en oikeasti osaa sanoa muuta tästä lakasta, kuin että wau! Olen rakastunut! <3 Varautukaa siis kuvatulvaan. Halusin saada lakan jokaisesta sävystä kuvan, ja loppujen lopuksi puhelimen galleriassa oli lähemmäs sata kynsikuvaa. Huh. Kuvien muokkaamisessakin meni hetki, mutta tämä lakka oli kyllä kaiken menetetyn ajan arvoista! Tein tuonne alemmas myös pienen kuvakollaasin lakan jokaisesta värimuutoksesta, jotta näette ne samassa kuvassa. :)Green On The Runway on vihreä duochrome, joka vaihtaa väriä vihreästä punertavaan ja ruskeaan, liikuttelemalla kynsiä valoon ja varjoon, tai liikuttelemalla kynsiä eri kulmissa. Parhaimmillaan tämä on mielestäni toiseksi viimeisessä kuvassa, mutta silti jokainen sävy on rakkautta. GOTR peittää jo yhdellä kerroksella (!), mutta laitoin kuitenkin kaksi - ihan vain tottumuksesta. En halunnut peittää lakkaa millään övereillä koristeilla, joten keskisormeen leimasin pari pöllöä Born Pretty 04 laatasta, ja muihin kynsiin lisäsin kolmionmuotoiset mustat niitit. Koristelutkin oli todella mieleiset! :)Mielestäni tämä lakka vie muita OPIn Coca Cola - kokoelman lakkoja ihan 100-0. En ikinä olisi uskonut ihastuvani näin paljon vihreään lakkaan, mutta tämä on jotain niin erikoisen kaunista, että mä olin heti ihan myyty. TE kaikki tarvitsette tämän lakan, uskokaa minua! :D 

Katsokaa nyt tuota ihanuutta!! <3


Vuoden kauneimman lakan metsästäminen on tältä vuodelta päättynyt, sillä kyllä, tämä on oman kokoelmani ehdoton helmi. Eipä olisi voinut marraskuu paremmin päättyä! ;)

Uusia lukijoita on näköjään ilmaantunut, tervetuloa vaan joukkoon iloiseen! :) Pian päästään varmaan pyöräyttämään 100 lukijan arvonta käyntiin?? ;)

Onko kukaan muu yhtä hulluna tähän lakkaan kuin itse allekirjoittanut? Mitä pidätte koristeluista? :)

20 kommenttia:

 1. Ooh! Ihan älyttömän kaunis lakka! :)

  VastaaPoista
 2. Tämä lakka on kyllä itsellänikin vuoden yllättäjä. Aivan mielettömän kaunis. Nuo leimat ja pienet niitit ovat juurikin sopiva koriste :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olisi kyllä uskonut että vihreä näin sytyttää! :)
   Kiitos paljon! :)

   Poista
 3. Tuo lakka on aivan täydellinen<3 Onneksi omistan sen, koska muuten olisin kateudesta vihreä. :DD Mä vaan en saanut kuvattua sitä yhtä hyvin kuin sulta onnistu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se on! <3 haha. :D No mutta pääasia on että ite näkee millainen tuo lakka oikeasti on! :)

   Poista
 4. Tää on kyllä niin upea lakka! Munkin oli se aivan pakko hankkia tuossa joku aika sitten ja onneksi hankinkin, muuten vaan harmittaisi nähdä näin upeita kuvia siitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä kaikki tarvitsee tämän! :D
   Voi kiitos! Ihana kuulla että kuvista tykätään! :)

   Poista
 5. Tosi kaunis lakkaus. Tuo pöllö! <3

  VastaaPoista
 6. Mä rakastan vihreää kynsilakkaa. Varmaan 1/3 mun kokoelmasta on vihreitä lakkoja! Mutta tämä kyseinen on mun mielestä ihan sysiruma. En ymmärrä miten tätä hehkutetaan kaikissa blogeissa :D Mutta kauneus on katsojan silmässä!

  Ps. Ihanat pöllöt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Mulle taas vihreä on värinä aika vieras.
   Niinpä, eikä kaikilla onneksi ole samanlainen maku - muutenhan tää olis tosi tylsää! :)
   Kiitos! :)

   Poista
 7. Tuo väri sopii niin hyvin sulle! En osais itelleni kuvitella tuollasta vihreetä (never say never ;)), mutta vitsi, miten upea tää on sun kynsillä. :)

  Koristelut on myös oikein kivat ja lakkaan sopivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Tiina! :)

   Juu, ei tosiaan kannata sanoa eikoskaan, jotkut lakat saattavat yllättää! ;)

   Poista
 8. Tää on kyllä niin mun himotuslistan ykkösissä, niin upeen näkönen swatch -kuvissa ettei mitään rajaa! <3

  Ihanat lakkailut kyllä muutenkin, juuri sopivat koristelut tämän upeuden kaveriksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkä ihmettele - onhan tämä nyt aikas ihana! <3
   Kiitos ihanasta kommentista! :)

   Poista
 9. ♡♡♡
  Mie oon niiiin kauan haaveillut tästä lakasta! IHANA!
  ♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sun pitää hankkia tämä!! Et taatusti joudu pettymään!! <3

   Poista
 10. Miiinääää! Ihana, ihana, ihana lakka! Heti kun näin tämän pullon, tiesin että tämä on pakko saada ja tulee olemaan jouluaattonakin kynsilläni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettele että tykkäät tästä! Oon ihan samoilla kantilla sun kanssa! :)

   Poista