maanantai 15. joulukuuta 2014

Talvikynnet

Pidän tämän postauksen lyhyenä, sillä en vain keksi mitään kirjoitettavaa näin aamusta. :D Nämäkin kynnet tein jo viimeviikolla, mutta kuvien muokkaus ja tekstin kirjoittaminen usein viivästyy. Viikonloppu oli taas niin hektinen, ettei puhti riittänyt kuin vaan siivoamiseen.

Etsiskelin lakkalaatikosta jotain lakkaa, joka ei ole ollut kynsillä valovuosiin. China Glazen So Blue Without You on ihanan talvinen lakka, joten se pääsi kynsille monen kuukauden tauon jälkeen. So Blue Without You on kirkkaan sininen, metallinen shimmerlakka. En tiedä millä hienommalla nimellä näitä lakkoja kutsutaan, kun en ole sen enempää lakkatermeihin tutustunut. :D Lakka peitti kahdella kerroksella ja käyttäytyi muutenkin moitteettomasti. Keskisormessa jotain nimetöntä Diffin hopeista lakkalitkua.. Nimettömään taas lakkasin pohjalle pari kerrosta Ginan valkoista, jonka päälle leimasin lumihiutaleita Bundlemonsterin 323-laatasta. Muutamat "glittertimskut" OPIn I Snow You Love Me:sta, ja vallan toimiva yhdistelmä oli valmis.Kuvat on todella keltaisia, vaikka yritin näitä muokata vaikka kuinka kauan. Eikkait hiinä.

Seuraavalla kerralla pitkästä aikaa Shimmer Polisheja, sekä valitettavan tuttua ilmiötä - katkenneita kynnen kulmia ja nysäkynsiä! :(

20 kommenttia:

 1. Oih, ihanan talviset. :) Nimetön on erityisen kiva!

  VastaaPoista
 2. ei vitsi, ihanat ! <3 katkenneet kulmat,i feel you sis ! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Jep! On tää niin ärsyttävää. Ei pääse kynnet koskaan kasvamaan kunnolla :/

   Poista
 3. Lumihiutalekynnet on mielettömän kauniit!

  VastaaPoista