keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Simppelit juhlakynnet!

Pidän tekstin lyhyenä, sillä mä odottelen kyytiä vanhempien luokse, ja tässä alkaa olla aikamoinen kiire! Tämmöisillä kynsillä siis vietän tämän päivän (ja luultavasti myös pari seuraavaa). :)


Voitteko uskoa, että mä unohdin kokonaan aluslakan pois?? En minäkään. Mulle ei oo koskaan vielä käynyt noin, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Anyways, lakkasin pohjalle kaksi kerrosta Ginan valkoista - iso virhe! Mikään valkoinen lakka ei mielestäni ole niin hyvä kuin China Glazen White on White. Ginan valkoinen on ihan lirua, ja peittää hädintuskin kahdella kerroksella.. Pitääpä seuraavalla kerralla muistaa. Valkoisen päälle lakkasin kaksi kerrosta toista Ginan lakkaa; Formula One. Oikein kaunis punainen, mutta ehkä liian oranssiin taittava. Tätä en välttämättä lähtisi kerrostamaan itsensä päälle, ellei pidä läpikuultavasta lopputuloksesta.

Koristeiksi olisin halunnut laittaa vaikka mitä, mutta koska yksinkertainen on täällä päin muotia, kiinnitin pikakuivattajalla kynsien tyviin strasseja ja mikrohelmiä. Isot strassit olen tilannut Born Pretty Storesta ja mikrohelmet Ebaysta.
Lopputuloksesta tuli mielestäni oikein kaunis ja näillä kyllä kelpaa viettää lomapäiviä. :)

Viettäkää oikein ihana päivä! Minä ainakin aion makoilla sohvalla syöden ja elokuvia katsellen. :)

12 kommenttia:

 1. Kauniit joulukynnet. <3 Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 2. Nätit ja rauhallista joulua roosa

  VastaaPoista
 3. Nää on kyllä mielettömän upeat kaikessa yksinkertaisuudessaan!

  VastaaPoista
 4. No oltiinpas me kyllä samiksia :). Upeat näin yksinkertaisinakin. Mulla lähtee aina se mopo käsistä, hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkasen juu! :D Kiitos paljon! Sinunkin kynnet oli oikein kauniit. :)

   Poista
 5. Todella kauniit kynnet. :) siis whaat? Etkö tykännyt Ginan valkoisesta? Mun mielestä se on täydellinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani! :) Mä on yrittänyt tykätä siitä, mutta mitä enemmän sillä lakkaan, sitä enemmän vihaan sitä. :D Eikä johdu siitä että lakka olisi paksuuntunut, päin vastoin. Mulla on kaks pulloa sitä valkoista litkua, mutta kyllä se Chinan valkoinen vaan vie voiton! :D

   Poista