lauantai 20. joulukuuta 2014

Shimmer Polish: Nichole + kuvakollaasi

Jaiks! Tässä tämä nyt olisi, viimeinen Shimmer Polishin lakka-esittely. Kirjoitan tätä melkein suru puserossa! :D Vaikka näiden kymmenen lakan esittelyyn menikin muutama kuukausi, niin olen silti ilolla jokaisella lakannut. :)

Mulla oli paljon suunnitelmia viimeisen glitterlakan kohdalle - ajattelin tehdä teippikuusen, mutta ei se oikein väriltään soveltunut siihen.. Teinkin sitten vain ihan yksinkertaiset lakkaukset. Lakkasin ensin kaksi kerrosta Essien Meet The Parents lakkaa, jonka päälle laitoin puolikuuvinyylit kynsien tyviin. Lopuksi lakkasin kaksi kerrosta Nicholea jokaiseen kynteen. Nichole on sinipunainen glitter, jonka seassa on myös turkooseja ja hopeista pikkuhitulaa. Tämä on kyllä todella yksinkertainen, mikä siitä tekeekin niin nätin. Viimeisenä lisäsin turkoosit neliöstrassit jokaiseen kynteen.



Nämä Shimmer Polishin glitterlakat on siitä ihania, että nämä ei jää törröttämään mihinkään kohtaan, vaan glitterit asettuvat tasaisesti  kynsille. Kirkkaat glitterlakat ei enää vihastuta, eikä aiheuta päänvaivaa, joten tämä oli oikein onnistunut siedätyshoito! :D

Tein myös pienen kuvakollaasin näillä lakoilla tehdyistä lakkauksista. :)

Mä löysin monta lempparia näistä lakoista, mutta erityisesti mieleeni olivat Karen (9), Alice (2), Stephanie (7) ja Tammy (1). Kertokaa tekin, mistä lakkauksista ja lakoista piditte eniten! :)

( Olen saanut lakat esiteltäväksi blogiin ja maksanut niistä postimaksut. Shimmer Polishin lakkoja saa ostettua mm. Etsystä sekä Shimmer Polishin omilta sivuilta hieman alle 10 eurolla. En hyödy mitään linkkien klikkailuista tai ostoista. )

12 kommenttia:

  1. Alice, Tammy ja Mary on omia suosikkeja. Upeita kynsiä olet loihtinut näillä ihanuuksilla :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita kynsiä oot tehnyt kaikilla lakoilla. :) Myös nämä kynnet on kauniit<3

    VastaaPoista
  3. Sä oot tehny kyllä tosi upeita lakkauksia. :) Kaikkein eniten tykkään 9. ja 5. kynsistä, niissä värimaailma on jotenkin kaikkein miellyttävin. :)

    VastaaPoista
  4. Jennifer mun suosikki. Oot kyllä tehny kaikilla noilla lakoilla mahtavia lakkauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Kiitos paljon, nämä kommentit piristää mieltä! <3

      Poista
  5. Oi että, tosi kaunis tää Nicholekin! Ja ihanat lakkaukset oot sillä tehnyt:) Suosikkia mun on mahdotonta nimetä näistä, kun kaikki on tosi kauniita omalla tavallansa :)

    VastaaPoista