tiistai 6. tammikuuta 2015

Girly stuff

Kynsille oli taas saatava muutamat lempparilakat ja keksinkin niillä aika ihanat lakkaukset! Pinkki ja kulta on todella hyvä yhdistelmä, enkä luultavasti koskaan tule kyllästymään kumpaankaan väriin. Niillä mä lähdin sitten toteuttamaan tämän kertaisia lakkauksia. Ideat vaihtuivat useaan otteeseen lakkapulloja katsellessa, mutta lopulta päädyin aika simppeliin lakkaukseen.

Halusin tehdä ranskalaisen manin, mutta hieman erilailla toteutettuna. Tällaisia lakkauksia on toki nähty aiemminkin esim. Instagramissa, mutta mä halusin tehdä näistä itseni näköiset.

Kiinnitin ensin kynsien keskelle kaksi kolmionmuotoista kynsitarraa, ja lakkasin kynsien kärjet Cult Nailsin Falling Hard lakalla, ihan paras pinkki joka mun kokoelmista löytyy, ei tämä turhaan ollut vuoden 2014 Parhaimmat lakat - listalla. Kynsien tyviin lakkasin OPIn kultaista satiinilakkaa - Love.Angel.Music.Babya. Meinasin jättää lakkaukset niin, mutta hain kuitenkin lakkalaatikosta vielä Dollish Polishin Drooling Over Your Polishin, ja lisäsin siitä kynsille yksitellen kultaisia glittereitä. Tuli kyllä niiin mieleiset lakkaukset! :)

 

Sain mun tilauksen Born Pretty Storelta, joka oli aikalailla täynnä sormuksia. Mä sitten vähän sekosin, kun tuli aika ottaa kuvat. Nuo sormukset on kyllä aivan älyttömän kauniita, ja vaikka multa löytyy noita jo aikamoinen läjä, niin pitää kyllä tilata jossain vaiheessa lisää! :D



Nämä lakkaukset ovat kynsillä jo neljättä päivää, ja hyvin näyttää kestävän. :) Katsotaan, jos saisin tänään aikaiseksi lakata mun uusilla Dance Legendin lakoilla.. :P

24 kommenttia:

  1. Nyt on tyttöenergia huipussaan :). Kultainen on niin kaunis yhdistettynä juuri tuohon pinkin sävyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko se on välillä vähän hempeillä. :D Minäkin tykkään näiden kahden yhdistelmästä!

      Poista
  2. Oumaigaad. Nämä on täydelliset! :)
    mulla tuli heti mieleen näistä mun kaksien viimeksi(?) julkaistujen kynsien yhdistelmä :D mut kuitenkin v-tyyli ja noi pinkit negativet. Nää sun on niin ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos Heidi! <3
      Hei niinpäs muuten tuleekin! :D enpä olis ite hoksannut! :)

      Poista
  3. Tosi kiva lakkaus, tykkään kovasti!!

    VastaaPoista
  4. Nätit kynnet ja ihania nuo sormukset. :)

    VastaaPoista
  5. Kuauniit lakkaukset! Hauska idea :)

    VastaaPoista
  6. Tosi nätit kynnet. :) Ihastuin niin paljon noihin sun sormuksiin, että oli pakko kesken kommentoinnin mennä ettiin itellenikin eBaysta sormuksia. 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Ohhoh! :) Enpä ole muuten ite älynnyt ebaysta niitä ettiä.. kiitti vinkistä! :D

      Poista
  7. wau, wau ja vielä kerran wau ! niin söpöt ja tyttömäiset kynnet <3 muakin himottais DaLet, en oo vaan vielä saanut aikaseksi tilata ... Tuskin maltan oottaa että postaat niistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuhannesti kiitoksia! <3

      Ne on kyllä kauniita lakkoja, mutta aika kalliita, niin ei niitä raaski kauheasti ostella.. Jospa mä tänään jaksaisin lakkailla. :)

      Poista
  8. No näissä on kyllä tyttöenergiaa! Ihan mahtavat. :)

    VastaaPoista
  9. Oih, onpas vaan ihanaiset kynnet! ^.^

    VastaaPoista