sunnuntai 10. elokuuta 2014

Asiaa lakkauskilpailun äänestyksestä!

Pari valittua sanaa! :D 

Sähköpostiin on tullut valehtelematta yli sata ääntä lakkauskilpailua varten. Suurin osa näistä äänistä on anonyymejä, osoitteettomia sähköposteja. Kun laitoin äänestyksen käyntiin, pyysin sähköpostiin mukaan nimenomaan osoitteen ja koko nimen ettei kukaan voisi laittaa kahta ääntä tai muutoinkaan sabotoida koko äänestystä. 

Olen automaattisesti diskannut nämä osoitteettomat äänet, enkä ole siitä erikseen ilmoittanut, sillä mulla ei ole aikaa sellaiseen. 

Jos siis olet mukana lakkauskilpailussa, ja olet käskenyt koko sukusi äänestämään kynsiäsi, niin ole ystävällinen ja pyydä heitä lukemaan äänestyksen säännöt alusta loppuun! :)

Mua oikeasti harmittaa niiden puolesta jotka ovat käyttäneet paljon aikaa osallistuakseen tähän kilpailuun, mutta kellä ei sitten ole mitään mahdollisuuksia voittaa juurikin näiden huijaus äänien takia.

8 kommenttia:

  1. Ihan oikein, näin minäkin tekisin. Tasapuolista kaikille!

    VastaaPoista
  2. Oikein. Ei tuo sun teksti ole yhtään loukkaava, ja jos joku siitä vetää hernettä nenään niin vetäkööt. :D Reilu kisa pitää olla ja voitto sille, joka sen työllään ansaitsee.

    VastaaPoista
  3. Siis ei oo todellista! :o Onhan taas ihme touhua ja tosi väärin yrittää huijata kilpailussa. Ihan oikein oot tehny munkin mielestä.

    VastaaPoista
  4. Mua pelottaa että esim mua on äänestetty nimettömänä :/

    VastaaPoista
  5. Ei se mitään huijausta ole, jos ei anna tuntemattomalle tarkkoja nimi- ja osoitetietojaan. Siitä nimenomaan varoitellaan jatkuvasti, ettei todellakaan kannata antaa omia tietojaan mihin tahansa. Miksi antaa esim. osoite- tai puhelintietonsa jonnekin/jjollekin, ennen kuin edes tietää voittaako itse mitään. Tietojen keräämiseen kaiketi nykyään tarvitaan jokin virallinen lupakin? Ehkä pitäisi keksiä jokin muu tapa voida äänestä, jos noin paljon on tullut diskattavia ääniä! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sittenhän ei ole pakko äänestää? :)
      Jos äänestyksen säännöissä nimenomaan sanotaan että sähköpostiin pitää kirjoittaa osoite ja oma nimi, niin silloin ne tiedot sinne laitetaan jos haluaa äänestää. Enkä mä niitä tietoja keräile, ne on vaan sitä varten, ettei yksi ja sama ihminen voi äänestää sataa kertaa. :)

      Poista