tiistai 26. elokuuta 2014

Better Not Waste + Manikyyritarrat

Hellou! :)

Nyt olisikin esittelyvuorossa BornPrettyStoresta testiin saadut salamanmuotoiset manikyyritarrat, sekä muutama testaamaton lakka. Mielikuva näistä lakkauksista muhi mielessä muutaman viikon ennenkuin tartuin tuumasta toimeen.

Pääset katselemaan tarroja kuvaa klikkaamalla!
Valitsin lakkaukseen muutaman yhteensopivan lakan, joita ei ole tullut vielä käytettyä. Dollish Polishin Better Not Waste suorastaan huusi kynsille pääsyä siitä päivästä lähtien kun sen minulle saapui. Kuukauden päivät mä vaan ihastelin tuota lakkaa omassa lakkalaatikossani, sillä mä en tiennyt mitä olisin sillä tehnyt. Mä olen nimittäin todella huono kirkaspohjaisten glitterlakkojen kanssa, ja lähes aina ne tuottavat mulle kylmiä väreitä. Better Not Waste eroaa kuitenkin kaikista muista glitterpläjäyksistä älyttömän suloisien pyöreiden glitterien takia. Tykkään tästä todella paljon koska tähän ei ole sekoitettu mitään ylimääräistä, pelkkiä palleroita! <3



Lakkasin ensin kaikkiin kynsiin kaksi kerrosta China Glazen White on White lakkaa. Nimettömään tein pystysuunnassa liukuvärjäyksen käyttäen Color Club - New Bohemian & Essie - Romper Room lakkoja. Päälle lakkasin yhden kerroksen Better Not Waste.

Kun pohjalakka oli kunnolla kuivunut muissa kynsissä, asettelin niiden päälle salamanmuotoiset manikyyritarrat pinsettien avulla. Tarrat oli helppokäyttöisiä ja pysyivät hyvin kynsillä. Tarran yläpuolelle lakkasin New Bohemiania ja alapuolelle Romper Roomia. Valkoisiin kohtiin asettelin dottingtoolilla samankokoisia glitterpalluroita Better Not Waste lakasta.



Manikyyritarroja saa ostettua BornPrettyStoresta 1,58 dollarin hintaan! :)


Kokonaisuudesta tuli vähän levoton, mutta kumminkin aika hauska! New Bohemianin tilalle olisin voinut valita hieman vaaleamman lakan, mutta tikulla se näytti juuri sopivalta..

Mitäs tykkäätte? :)



16 kommenttia:

  1. Tykkään! <3 Waaaaaau. Muuta en pysty tähän väliin sanomaan :)

    VastaaPoista
  2. Ooh, ihanat kynnet! Mulla on vielä better not waste testaamattakynsille kun yritän miettiä millaisen lakkauksen haluaisin sillä toteuttaa. Jotain vaaleanpunaista ja turkoosia minäkin ajattelin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Niniane! :)
      No se onkin aika perus väriyhdistelmä tämän lakan kanssa ja toimii varmasti! :)

      Poista
  3. Aivan ihanat<3! Kaikki on tehnyt niin kauniita lakkauksia Better Not Wastella <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Faniseni! <3
      No sanoppa muuta, oli nimittäin hiukan paineita näitä tehdessä.. :D

      Poista
  4. nämä värit miellyttää mun silmään niin paljon ! upeat kynnet, ihana varsinkin tuo aksentti <3 itsekkin haluaisin BNW:n mutta katsoo nyt saanko tilattua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiiitos kovasti! <3
      Tämä on kyllä aika uniikki lakka, kannattaa kyllä harkita! ;)

      Poista
  5. Onpa piristävän luovat lakkaukset :) Tykkään!

    VastaaPoista